Online19.04.2007

Webkoop vergelijkt aanbiedingen


1176970001webkoop.jpg
1176970001webkoop.jpg

AL een tijdje zijn de 1-dags koopjes websites redelijk populair. Sites waarop elke dag, voor maar 1 dag één produkt staat tegen de laagste prijs op internet (sites als iToko, 1DayFly en iBood). Omdat er steeds meer van dit soort website online komen, heeft Omnisite de eerste vergelijkings website opgezet voor 1-dags koopjes: www.webkoop.nl

Dankzij de 1-dags koopjes websites is de consument vaak een stuk voordeliger uit. Men heeft een keuze uit een verscheidenheid van produkten, van elektronica tot aftershave, het maakt niet uit of het komt wel een keer langs.

De voordelen zijn welbekend, maar hoe houd je dit bij? De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe websites bijgekomen waar 1-dags aanbiedingen op staan, het is bijna geen doen al die sites iedere dag af te moeten gaan. Daarom heeft Omnisite nu dus een website uitgebracht waar consumenten rustig kunnen bekijken welke 1-dags koopjes er op internet beschikbaar zijn; www.webkoop.nl.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.