Nieuws14.11.2016

Je kunt nu Burger King laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl


primeur voor Den Haag en Emmen

Burger King en Thuisbezorgd.nl slaan de handen ineen. Vanaf vandaag kun je namelijk whoppers bestellen via het platform van Thuisbezorgd. De vestigingen in Den Haag en Emmen hebben de primeur.

Thuisbezorgd.nl heeft inmiddels al meer dan 6.000 restaurants die bij de bezorgdienst zijn aangesloten. Getracht wordt het aanbod zo divers mogelijk te laten zijn. Een hoop trouwe klanten smeekte al jaren om het laten bezorgen van hun bestellingen bij Burger King, maar dat was tot voor kort nog zonder succes. Voor de echte Burger King-fans kan de vlag dus uit, want vanaf nu komt Burger King letterlijk naar jou toe.

Hoewel het voor Nederland dus een primeur is, is het dat niet voor andere landen. Leandro Gasparin van Burger King vertelt: “Ons bezorgprogramma was zeer succesvol in andere markten en we willen deze dienst heel graag uitbreiden voor onze klanten in Nederland.”

Bezorging met elektrische scooters

Ook aan het milieu wordt gedacht want de whoppers die je bestelt in Den Haag en Emmen zullen bezorgd worden met een elektrische scooter. Iedereen die niet in een van deze twee steden woont vraagt zich natuurlijk af wanneer dit concept landelijk wordt uitgerold en aan die fans is goed nieuws te melden: het streven is om het aantal vestigingen dat bezorgt heel snel te verhogen!

Dus… woon je in Emmen of Den Haag, dan eet smakelijk voor vanavond!