Nieuws10.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 10 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 10 januari 2018.

Jeff Bezos is de rijkste persoon ooit

De topman van Amazon is volgens CNN inmiddels de rijkste persoon uit de geschiedenis. Dat is gebaseerd op cijfers van Bloomberg’s billionaire tracker. Het heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Amazon. Bezos heeft nu een geschat eigen vermogen van $ 105 miljard USD. Het grootste deel van dat vermogen is toe te schrijven aan zijn aandelen in Amazon.

ContentKing haalt seed-ronde van € 350.000 op

SEO startup ContentKing heeft een seed-ronde van € 350.000 op een waardering van € 3,5mln opgehaald bij Nederlandse angel investeerders. ContentKing is een snelgroeiende startup die zich richt op SEO auditing, rapportage en analyse voor online marketeers heeft eind 2017 € 350.000 aan seed kapitaal opgehaald tegen een waardering van € 3,5 miljoen.

“Dit is een fantastische bevestiging van onze visie, concept en uitvoering. Ik ben ontzettend trots op wat wij tot nu toe al hebben gerealiseerd, en wenden het opgehaalde kapitaal aan om ons team verder uit te breiden en onze marketing activiteiten op te schroeven,” aldus Vincent van Scherpenseel, CEO van ContentKing.

ContentKing - Dashboard
ContentKing - Dashboard

Deep State vanaf april te zien op Fox

In april 2018 presenteert FOX de nieuwe spionagethriller ‘Deep State’. In 8 afleveringen neemt de serie de kijker mee in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht. Onder anderen Mark Strong, Joe Dempsie, Lyne Renée en Khadija Alami maken deel uit van de cast. Met de aankondiging van vandaag wordt tevens de officiële trailer vrijgegeven met de eerste explosieve beelden.

De eerste ‘Wekker Smash Store’ komt in Amsterdam

Het apparaat in het huishouden met de grootste haat-verhouding is zonder twijfel de wekker. Het geluid van de wekker leidt voor velen zelfs tot een vervelend ochtendhumeur. Dit jaar is het voor Nederlanders mogelijk om op de meest deprimerende dag van het jaar, Blue Monday, wraak te nemen op dit apparaat in de ‘Wekker Smash Store’.

Vanaf maandag 15 januari opent matrassen start-up Matt Sleeps ‘s werelds eerste ‘Wekker Smash Store’ in de 9 straatjes in Amsterdam. Een winkel waar Nederlanders wraak kunnen nemen op hun wekker door een van de 1.000 wekkers waarmee de winkel is ingericht kapot te slaan.

Aanmelden doe je hier!

Wekker Smash Store - square-logo
Wekker Smash Store - square-logo

IJshotel brengt ode aan Game of Thrones

Fan van Game of Thrones, en nog geen vakantie geboekt? Misschien moet je dan overwegen naar Lapland te gaan. Snow Village opende er een ijshotel in ‘Game of Thrones’-thema.

Er zijn ongeveer 30 kamers waar de temperatuur niet boven het vriespunt uitkomt. Thermische slaapzakken en warm bessensap helpen je warm te blijven. De kamers zijn gedecoreerd met Game of Thrones elementen. Zo is er een White Walker, compleet met blauw verlichte ogen, er is een replica van Braavos ‘Hall of Faces,’ en natuurlijk ook de IJ(s)zeren Troon, bewaakt door The Mountain.

snowvillage-thrones-2017-2018-whitewalker
snowvillage-thrones-2017-2018-whitewalker