Nieuws26.07.2017

De DC Daily van woensdag 26 juli 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 26 juli 2017.

More Wonder Woman

Het kon niet uitblijven na het succes van Wonder Woman: er komt een tweede film, en nu weten we ook al wanneer. De volgende poging om bijna 800 miljoen op te halen in de bioscoop verschijnt op 13 december 2019, dus zet het maar alvast in je kalender. Kunnen we nog een keer genieten van Gal Gadot en het spektakel dat ongetwijfeld volgt.

Foto: Warner Bros.
Foto: Warner Bros.

Ongevraagde telefoontjes ergernis nummer één

De Autoriteit consument en markt (ACM) heeft een informatieloket waar boze consumenten zich kunnen melden als ze iets ergerlijk vinden. Na een tijdje weg te zijn geweest is het ongevraagd telefonisch benaderd worden voor acties, abonnementen en andere zaken waar mensen niet om gevraagd hebben op dit moment weer klacht nummer één. De ACM waarschuwt: mensen kunnen je niks aansmeren zonder een schriftelijke overeenkomst met een handtekening! Trap er dus niet in, want de laffe telemarketeers richten zich voornamelijk op mensen die niet zo goed snappen wat hun rechten zijn.

<a title=\

Carpool Karaoke met Usher

Altijd gezellig, die Usher. Met James Corden in de auto worden de meeste celebrities wel leuk, maar Usher heeft moeite zijn lach in te houden, zij het met Corden’s pogingen om met swag de club in te komen lopen of de andere waanzin die Corden bedenkt. Er worden nummers gezongen, de heren praten over Usher’s struggle met veganisme (“I like beef”) en de definitie van bitch. Er worden zelfs mensen geholpen die met pech langs de weg staan. Erg leuk weer!

Ken je klassiekers

Klassiek pianist Vinheteiro weet dat we allemaal een gat in ons brein hebben. Daarom heeft hij tien klassieke stukken verzameld waarvan hij zeker weet dat je de muziek kent, maar geen idee hebt hoe het heet. En weet je wat? Hij heeft gelijk. Ga maar luisteren als je denkt te weten hoe die nummers heten.

Remy Bonjasky vs. Melvin Manhoef

Viacom Benelux investeert met “Spike Presents WFL” in live sportevents. Eerder dit jaar zijn ze een vergaande samenwerking aangegaan vanuit de gezamenlijke ambitie het Nederlandse toptalent in de vechtsport op de kaart te zetten.

Zondag 29 oktober staan twee van de grootste Nederlandse sportlegendes voor het eerst in jaren tegenover elkaar en wel in de WFL-ring. Remy Bonjasky maakt zijn officiële comeback in het kickboksen, terwijl Melvin Manhoef afscheid neemt van het kickboksen. Tijdens Spike presents: WFL – The Final 16 live vanuit Topsportcentrum Almere.

<i>Fotograaf: Samuel van Leeuwen (L: Melvin Manhoef, R: Remy Bonjasky)</i>
Fotograaf: Samuel van Leeuwen (L: Melvin Manhoef, R: Remy Bonjasky)