Nieuws09.09.2016

De DC Daily van 9 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 9 september 2016.

Nieuwe gangsterfilm Ben Affleck

Zijn rol als Batman is nog maar net achter de rug, of Ben Affleck gebruikt zijn talent alweer voor een volgende film. En wel in de nieuwe Amerikaanse gangsterfilm genaamd Live by Night. Niet alleen speelt hij de hoofdrol, hij heeft de film ook geschreven, geregisseerd en samen met Leonardo DiCaprio geproduceerd.

Apple iPhone 7 event

Afgelopen woensdag was er het jaarlijkse Apple event in september. Met zoals verwacht de aankondiging van ondermeer de iPhone 7. Zo’n Apple event is altijd tot in de puntjes geregeld, dus mocht je het gemist en de keynote nog een keer terug willen zien, dat kan!

Xperia X Compact met 23mp camera

De compacte smartphone van Sony is vanaf vandaag overal verkrijgbaar. De Xperia X Compact is voorzien van uitstekende specs. Waarvan er een in het bijzonder uitsteekt. De 23MP camera die voorzien is van Triple image sensing-technologie: drie sensoren om zowel afstand, beweging als kleur perfect vast te kunnen leggen.

De Xperia X Compact
De Xperia X Compact

Een bed van 125.000 euro

Geen typo, je leest het goed. Olcay Gulsen, John Ewbank, Ymre Stiekema en Ron Blaauw hebben deze week de Hästens Vividus gelanceerd. Dit is ‘s werelds meest exclusieve -handgemaakte- bed en is verkrijgbaar vanaf 125.000 euro.

Ouija: Origin of Evil

Het aantal horrorfilms dat de laatste tijd uitkomt lijkt flink toe te nemen, daarmee is het een steeds populairder wordend genre. Vanaf 27 oktober is Ouija: Origin of Evil te zien in de Nederlandse bios.