Nieuws09.02.2017

De DC Daily van 9 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 9 februari 2017.

167kph op een fiets

Markus Stöckl heeft samen met Red Bull een nieuw wereldrecord verbroken. Hij haalt op zijn fiets (bergafwaards) een snelheid van 167 kilometer per uur.

Verkeerde Snap krijgt flinke boost op de beurs

Snap(chat) gaat naar de beurs, het bedrijf heeft dat begin deze maand bekendgemaakt. Maar het is een ander bedrijf, met een soortgelijke naam, dat daar nu profijt van heeft. De startup SNAP Interactive Inc. heeft zijn waarde op de beurs in de afgelopen paar dagen met zo’n 164% zien toenemen.

whoops-snap
whoops-snap

Kevin Hart deelt foto remake Intouchables

Kevin Hart heeft een foto op Instagram geplaatst waarbij ze de remake van Intouchables aan het filmen zijn. Hij komt er dus echt aan, de Engelse versie van de Franse topfilm. Of het überhaupt een goede keuze is, blijft nog even de vraag! Kevin speelt de rol van Driss en Philip wordt gespeeld door Bryan Cranston. Ook Nicole Kidman speelt een rol in de film.

Maakt LEGO elke film grappig?

Het begint er wel op te lijken, als zelfs de trailer van de nieuwe Ninjago LEGO film een zo goed als structurele glimlach op je gezicht kan toveren. Met een reuze leuke stemmencast (althans in het Engels) kan het niet anders dan alweer een leuke film worden. Misschien niet zo grappig als LEGO Batman, maar dat weten we pas als de film op 27 september in première gaat. Nog even geduld dus.

Het verticale bos van China

Als je een hele grote stad hebt en behoefte aan meer groen, maar geen plek hebt om de bomen neer te zetten moet je de hoogte in. Dat hebben ze in Nanjing ook gedaan en volgend jaar is het eerste verticale bos van Azië een feit. Niet alleen is het idee heel goed, het gaat er ook nog eens fantastisch uitzien! Check het verhaal en de schetsen maar even.

vertical-forest-stefano-boeri-china-2
vertical-forest-stefano-boeri-china-2