Nieuws09.02.2016

De DC Daily van 9 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 9 februari 2016.

Briljante inhaker van HEMA op messenset Albert Heijn

De messen spaaractie van de Albert Heijn haalde al een keer het nieuws met het feit dat je er veel te veel boodschappen voor moest doen. Nu is het weer raak: de messen zouden namelijk te scherp zijn en er zouden al een heleboel mensen gewond zijn geraakt door de messen. HEMA haakt hier briljant op in!

Deze Happy Meal is 6 jaar oud

Hoe ziet een Happy Meal van McDonald’s er na zes jaar uit? Jennifer Lovdahl vroeg het zich af en bewaarde een Happy Meal maar liefst zes jaar op kamertemperatuur. De maaltijd ziet eruit alsof het gisteren is afgehaald. Bij haar Facebookbericht schrijft ze wel dat het eten een beetje naar karton ruikt. Niet echt gezond…..

happy-meal-6-jaar
happy-meal-6-jaar

DJ Hardwell draait ‘Er staat een paard in de gang’

In het zuiden van het land wordt er op dit moment nog volop carnaval gevierd, maar ook in Buenos Aires konden ze genieten van ‘Er staat een paard in de gang.’ Bredanaar Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, draaide namelijk deze carnavalskraker in de hoofdstad van Argentinië. Wij Brabanders vinden het prachtig, go Robbert!

Elton John in de Carpool Karaoke bij James Cordon

Vorige week zagen we nog hoe Chris Martin bij James Cordon de show stal in de Carpool Karaoke. Deze week was Elton John aan de beurt. Wij kunnen jullie vertellen: het is weer een hele fijne Carpool Karaoke, inclusief verkleedpartij! Check de video hieronder.

Nieuwe beelden van Curiosity vanaf Mars

Hoe is het nu eigenlijk op Mars? De Marsrover Curiosity heeft weer nieuwe beelden gestuurd. Onderstaand YouTube-filmpje maakt het mogelijk om vanuit de huiskamer naar Mars in 360 graden te kijken. De Curiosity Mars Rover is sinds 2012 op Mars voor onderzoek naar het klimaat en het milieu op Mars.