Nieuws09.08.2016

De DC Daily van 9 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 9 augustus 2016.

Maak plaats voor de Whopperito van Burger King

Burger King introduceert de Whopperito (een Whopper burrito), een tortilla met traditionele hamburger ingrediënten! De ingrediënten bestaan uit beef, tomaten, uien, sla en augurken in een deeg tortilla. De mayonaise wordt vervangen door een pikant sausje!

De Whopperito gaat 2.99 dollar kosten en zal voor drie tot vier maanden worden verkocht in Amerika.

burger-king-whopperito-1
burger-king-whopperito-1

Netflix: Official trailer Luke Cage

Nadat hij al naam voor zichzelf gemaakt in de Netflix original Jessica Jones, keert Luke Cage nu terug naar New York City. De serie die gemaakt is in samenwerking met Marvel zal vanaf 30 september via Netflix te zien zijn. Hieronder de eerste officiële trailer.

BrabantNacht

Brabant ontdekken tijdens de magie van de nacht, dat kan tijdens de BrabantNacht; een uniek evenement op 17 september 2016 waarbij acht topattracties in Brabant op 17 september exclusief ’s nachts hun deuren openen.

brabant-nacht
brabant-nacht

Stegeman op de bres

In een nieuw programma, Stegeman op de bres, schiet Alberto Stegeman slachtoffers van onrecht te hulp. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of persoon en de politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. Alberto springt voor deze mensen op de bres wat vanaf zondagavond 28 augustus te zien is bij SBS6.

stegeman
stegeman

Bommetje

Het Filipijnse duikteam lukte het niet te pieken op de Olympische Spelen. Bij de afsprong zie je al dat het niet helemaal goed gaat, en de landing … tja die lijkt meer op een bommetje!