Nieuws08.08.2016

De DC Daily van 8 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 8 augustus 2016.

Wereld Kattendag

Vandaag is het Wereld Kattendag, een dag waarop dierenwelzijnorganisaties verschillende initiatieven organiseren voor zwerfkatten. Maar ook eigenaren zetten hun kat vandaag extra in het zonnetje. En dus is #InternationalCatDay vandaag trending.

Van Vleuten is oké

Dat was even schrikken gisteren tijdens de wegwedstrijd van de dames. Annemiek van Vleuten leek op weg naar goud, maar kwam in de afdaling op minder dan 10km voor de streep lelijk ten val. Inmiddels heeft ze via Twitter van zich laten horen, alles is oké, maar ze baalt natuurlijk behoorlijk!

Eerste trailer I.T.

Voormalige mister James Bond, Pierce Brosnan, keer weer terug op het witte doek in de film I.T. Een high-tech action thriller geregisseerd door John Moore (bekend van o.a. Max Payne, The Omen).

Brosnan speelt de rol van Mike Regan, een schatrijke CEO van een succesvol bedrijf, heeft een mooi gezin, en eigenlijk een perfect leven. Tot zijn smart home gehackt wordt door I.T. consultant Ed.

Pokémon GO levert binnen een maand al meer dan 200 miljoen dollar op

Analisten van Sensor Tower hebben berekend dat Pokémon GO in de eerste maand na de lancering al meer dan 200 miljoen dollar opgeleverd heeft. Ter vergelijking, de andere grote game van dit jaar, Clash Royale, kwam in de eerste maand tot ongeveer de helft van dat bedrag en Candy Crush Soda Saga haalde nog niet een kwart van de Pokémon GO omzet.

pokemongo-1440-a
pokemongo-1440-a

Saaie baan? Check dan even deze lifeguard

Vind je je baan saai en zie je het eigenlijk niet meer zo zitten? Denk dan even aan deze lifeguard op de Olympische Spelen. Deze foto van een lifeguard gaat namelijk viral en voornamelijk op Twitter wordt er veel ingehaakt op de foto. Je snapt zelf wel waarom

swimmer
swimmer

Amazon One

Weer iets nieuws van Amazon, One, een eigen Boeing 767-300. Die voor extra capaciteit moet gaan zorgen bij het bezorgen van pakketjes met 1 of 2-daagse levering in de VS.