Nieuws06.10.2017

De DC Daily van 6 oktober 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 6 oktober 2017.

Apple presenteert nieuwe emoji

Vanaf volgende week kunnen we weer met nieuwe emoji aan de slag, want dan wordt komt de nieuwe versie van de publieke iOS 11 beta uit. Dit is de elfjesupdate, met allerlei fantasiefiguren, maar ook de oh zo belangrijke broccoli zit er deze keer in. Joepie!

apple-emoji-nieuw
apple-emoji-nieuw

Replicas

Als je een briljant wetenschapper bent en toegang hebt tot de techniek om mensen te klonen, zou je dan niet je net overleden vrouw en kinderen uit de dood halen en in een ander lichaam zetten? Keanu Reeves zit met precies dat dilemma en natuurlijk wordt het iets ingewikkelder omdat het niet mag én omdat zijn dode vrouw en kinderen er op een gegeven moment achter komen. De trailer belooft veel goeds!

Man valt 9 seconden lang! Hoe dan?

Je moet wel heel erg onhandig zijn om bijna tien seconden lang bezig te zijn met omvallen, maar deze Rus die gewoon probeerde sneeuw te schuiven en zijn evenwicht kwijtraakte krijgt het toch echt klaar. Hoe het precies afloopt is jammer om nu al te verklappen, maar geloof ons als we zeggen dat de reis naar het einde misschien nog wel leuker is dan de ontknoping.

Disney Pixar COCO

De Nederlandse trailer voor de nieuwe Pixarfilm COCO (althans de trailer met Nederlandse ondertitels) laat nog maar eens zien dat als het op animatie aankomt, weinig mensen kunnen tippen aan de kwaliteit van Pixar. Deze film over een jongetje dat in het land der doden in Mexico terechtkomt en terug moet zien te komen ziet er weer oh zo mooi uit, dat we misschien wel de Nederlandse stemmen voor lief zullen nemen als de film hier uit komt.

Stranger Things 1984

Wat is dit? Een teaser? Een vooruitblik? Deze wel heel cryptische korte video moet ons natuurlijk hyperdehyper krijgen voor het tweede seizoen van Stranger Things, maar dat hoeft helemaal niet. We willen allemaal niks liever dan dat het 27 oktober is en we kunnen beginnen met bingen. Geef nu, Netflix!