x1nieuws/de-dc-daily-van-6-december-2016x1nieuws/de-dc-daily-van-6-december-2016x1nieuws/de-dc-daily-van-6-december-2016 De DC Daily van 6 december 2016 – DutchCowboys

Nieuws06.12.2016

De DC Daily van 6 december 2016


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 6 december 2016.

Teaser volgende deel Fast and Furious

In deze teaser voor de nieuwe kaskraker, Fast and Furious 8, komt de gehele crew aan bod om te vertellen wat de filmserie zo speciaal maakt. Zondag 11 december zal de officiële trailer van Fast 8 beschikbaar komen!

Oom agent blaast stoom af

De Facebook post van agent Frank de Vetter waarin hij al de commentaren die hem en zijn collega’s als agenten ter ore komen even achter elkaar zet is wel binnengekomen bij veel mensen. De post gaat redelijk viral en de steunbetuigingen in de commentaren zijn natuurlijk niet van de lucht. Laat de discussie maar beginnen…

Transformers: The Last Knight

De eerste trailer van Transformers: The Last Knight. Met daarin een wat dubieuze rol voor Optimus Prime. Regie voor deze film ligt uiteraard weer in handen van Michael Bay. In de hoofdrol zien we Mark Wahlberg, Josh Duhamel en Tyrese Gibsonweer terug, samen met Anthony Hopkins.

Vanaf 22 juni draait de film in de bioscoop in 3D en IMAX 3D.

Er wordt weer geschaatst

Dat het koud is, de afgelopen dagen, dat zal je niet ontgaan zijn. En dat heeft ook zo z’n voordelen. In het Friese Ryptsjerksterpolder wordt alweer geschaatst! Dat levert mooie beelden op. Mocht je niet van kou houden, dan zijn hier nog wat tips om dit te overleven.

Ook winterbanden voor fietsers

Winter staat voor de deur. Het heeft inmiddels al een aantal dagen op rij gevroren. Iedereen gaat dus weer massaal naar de autodealer voor een bandenwissel. Want winterbanden verbeteren het rijgedrag aanzienlijk bij kou en mogelijk gladheid.

En sinds een tijdje zijn er ook winterbanden voor fietsen te verkrijgen. Deze vergroten het comfort en de veiligheid bij sneeuw en ijs. Fietsers die in de winter dus door willen trappen hebben zeker baat bij een speciale winterband.

winterband
winterband