Nieuws05.12.2016

De DC Daily van 5 december 2016


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 5 december 2016.

Storing: mogelijk niet alle pakketjes vandaag bezorgd

PostNL is uitgerekend vandaag getroffen door een computerstoring. Hierdoor loopt het bedrijf achter met de bezorging van maximaal 40.000 pakketten. Hou dus rekening met een kleine domper op pakjesavond.

Vorige week nog werd er een record behaald. De week voor pakjesavond is traditioneel een van de drukste weken. In een week sorteerde en bezorgde PostNL ruim 5 miljoen pakketten.

Kerstboom on demand via Uber

Uber en Praxis bezorgen op woensdag 7 en donderdag 8 december kerstbomen on-demand. Gebruikers in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag kunnen via de optie UberTREES in de Uber app een kerstboom bestellen. Uber regelt dan dat er kwaliteits Nordmann van 1.75 tot 2 meter, inclusief standaard, naar het opgegeven adres komt.

  1. Open je Uber app op 7 &8 december tussen 12:00 en 20:00 in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
  2. Klik op het UberTREES berichtje dat onderin je scherm verschijnt.
  3. Voer de locatie in waar je de boom geleverd wilt hebben en klik op bestel.
UberTREES
UberTREES

Eerste trailer The Mummy

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy. Deze film brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld in vol goden en monsters.

Van Gerwen nooit kandidaat geweest

Opnieuw kritiek op de nominaties voor de sporters van het jaar. En wel op het ontbreken van darter Michael van Gerwen. Mighty Mike is records aan het verbreken in de dartsport, heeft het afgelopen jaar maar liefst 25 titels op zijn naam geschreven en is ook de lijst aanvoerder op de wereldranglijst. Toch is hij nooit een serieuze kandidaat geweest, aldus een vakjury.

Lachen met de metal-versie van ‘All I want for Christmas’

Precies op tijd voor de kerstsfeer heeft Leo Moracchioli een cover van het nummer waar we allemaal niet aan ontkomen: All I want for Christmas is you van Mariah Carey.

Hou je vast, want de slee gaat wat harder dan gewoonlijk deze keer!

all-i-want-metal-cover
all-i-want-metal-cover

Trailer: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Star Lord, Gamora, Drax, Rocket en baby Groot zijn terug in het tweede deel van Guardians of the Galaxy. Na het succesvolle deel komt er in mei 2017 een vervolg op de avonturen van deze helden. De eerste trailer ziet er in ieder geval weer veelbelovend uit.