Nieuws04.08.2017

De DC Daily van 4 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 4 augustus 2017.

Nederlands bedrijf brandmerkt groente

Biologische groothandel Eosta in Nederland gebruikt in plaats steeds vaker een laser om een ‘brandmerk’ in stukken fruit en groente te zetten. Daardoor hoeven ze niet meer in plastic verpakt te worden. Nu wordt dat plastic ironisch genoeg gebruikt om biologische producten te scheiden van ‘gewoon’ fruit en groente. Natural Branding heet het, en het wordt snel populair. Niet gek, want het scheelt dus honderdduizenden plastic verpakkingen per jaar. Wil trouwens niet zeggen dat plastic overal gaat verdwijnen: sommige dingen -zoals paprika’s- blijven gewoon langer goed in de plastic. En dat is ook fijn.

Het brandmerk op een Avocado (foto: Eosta)
Het brandmerk op een Avocado (foto: Eosta)

Game of Thrones aflevering 4 al online

De geruchten over een hack bij HBO blijken toch te kloppen: de nieuwste aflevering van Game of Thrones, die we legaal pas volgende week maandag kunnen kijken, staat al online bij verschillende torrent-sites. Weliswaar in lage kwaliteit, en zonder dat we zeker weten dat het de uiteindelijke versie is, maar ‘The Spoils of War’, zoals de aflevering heet, staat er. Dat zal een lastig weekend worden voor echte Thrones-fans om de verleiding te weerstaan!

American Vandal is niet lullig

Als je gewoon iets grappigs wilt zien is het misschien wel leuk om American Vandal te kijken, in elk geval de trailer. De serieuze toon en typische stijl laten je weten wat voor soort serie je gaat kijken, totdat je ziet waar de rechtszaak over gaat. We zullen het niet meteen verklappen, maar weet dit: deze satire op Making a Murderer gaat hard voor de lach!

Steve-O schuift aan bij ‘Hot Ones’

Steve-O, de Jackass legende, de man die we al zoveel idiote stunts hebben zien doen, heeft deelgenomen aan Hot Ones, een YouTube serie van First we Feast. Deze spicy contest is waarschijnlijk een van de meest ongevaarlijke situatie’s waarin Steve-O zich bevonden heeft.

hot-ones-steve-o
hot-ones-steve-o

Het is internationale bierdag

Heb je nog meer excuus nodig? Neem een koud pilsje en geniet er van. Beter nog: neem er twee! Drink iets dat je nog nooit gedronken hebt op deze heugelijke dag en ben blij dat de internationale bierdag in ieder geval op vrijdag valt en je jezelf echt volledig in de feestvreugde kunt verliezen vanavond. Proost!

beer-o-clock
beer-o-clock