Nieuws31.08.2017

De DC Daily van 31 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 31 augustus 2017.

McGregor feliciteert MayWeather

Het ‘gevecht van de eeuw’ werd gewonnen door Floyd ‘Money’ Mayweather. Voorafgaand was er de nodige trash-talk van beide heren, om de hype op gang te brengen. Conor laat nu voor het eerst sinds het gevecht weer van zich horen.

Congrats to Floyd on a well fought match. Very experienced and methodical in his work. I wish him well in retirement. He is a heck of a boxer. His experience, his patience and his endurance won him this fight hands down.

A Solar Eclipse VR Experience

Op 21 augustus was er een totale zonsverduistering te zien in Amerika, iets dat bijna 100 jaar geleden was. Het Google Daydream team reisde af naar Wyoming om daar het hele gebeuren vast te leggen in virtual reality. Take a look around!

Trailer: Westeros The Serie

Game of Thrones seizoen 7 is ten einde, en hoe. Fans vallen nu alleen een beetje in een gat. Wat ga je nu kijken. Hoelang gaat het nog duren voordat we het laatste achtste seizoen te zien gaan krijgen. En wanneer beginnen de spin-offs. Die laatste vraag misschien eerder dan we verwachten. Check onderstaande trailer, echt of niet, het ziet er echt tog uit.

(Tip via: Jordi Klapper)

Carpool Karaoke: Miley Cyrus en fam / Queen Latifah & Jada Pinkett Smith

Er zitten weer twee nieuwe afleveringen van Carpool Karaoke: The Series aan te komen. Eentje met Miley Cyrus en haar hele familie – Billy Ray, Tish, Brandi, Trace, Braison & Noah. En een met Queen Latifah & Jada Pinkett Smith, met een cameo van hun Girls Trip collega’s Regina Hall en Tiffany Haddish. Beide aflevering gaan vandaag in premiere via Apple Music.

‘Designdroom’ gaat op zoek naar de beste interieurdesigner van Nederland

Gisteren was de eerste aflevering van ‘Designdroom’ te zien bij SBS6. Het nieuwe branded content format is een co-creatie van IKEA, SBS en Talpa. In zes weken nemen zes interieurdesigners het wekelijks tegen elkaar op in de strijd om de titel ‘De beste interieurdesigner van Nederland’. Elke aflevering staat een echt woondilemma centraal. Wie verzint de beste en meest inspirerende woonoplossing? Wie bedenkt nét dat ene gezellige hoekje waar je je zo lekker kan terugtrekken?

ikea
ikea