Nieuws03.02.2017

De DC Daily van 3 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 3 februari 2017.

Rihanna onder de douche

Amerikaanse zender A&E zendt Bates Motel uit, een prequel-serie van Alfred Hitchcock’s bekende film Psycho. Niemand minder dan Rihanna krijgt de scène toebedeeld die horrorfans over de hele wereld kennen, zo lijkt het in de trailer. Die krijgen we natuurlijk niet te zien, maar wat er aan voorafgaat zit wel al gedeeltelijk in de trailer. Ziet er goed uit, dus het wordt tijd dat we deze serie ook te zien krijgen in Nederland!

Bad Lip Reading – NFL Edition

Nou komen American Football-spelers normaal al niet over als de slimsten thuis, maar als de crew van Bad Lip Reading de woorden mogen verzinnen wordt het nog een graadje erger. Het blijft verbazend wat de makers allemaal kunnen verzinnen. “My head! My head got damaged!” Ja, dat mag je nog wel een keer zeggen. Briljant.

South Park zal niks meer doen met Trump

Trey Parker en Matt Stone, de bedenkers van South Park, verwachten niet snel meer een uitzending aan Donald Trump te gaan wijden. “It is too difficult to satirise because it is funny enough on its own.

In het afgelopen seizoen zagen we Mr. Garrison een poging doen president van Amerika te worden. Daarbij was er een duidelijke gelijkenis met Trump te zien. Maar nu hij daadwerkelijk President van Amerika is geworden, iets waar ze in de show (in eerste instantie) helemaal geen rekening mee hadden gehouden, is de lol er wel af. “It’s tricky now because satire has become reality,” zo laten Trey Parker en Matt Stone tegenover ABC News weten.

De meest sexy vrouwenstem van Nederland

Net als bij mannen wordt een lage stem ook bij vrouwen vaak prettiger gevonden. En een lage stem wordt ook als sexy gezien. VoiceCowboys vroeg Nederlanders naar hun meest favoriete sexy vrouwenstem. De winnaar? Die komt dagelijks tot ons in de persoon van NOS-achorvrouw Annechien Steenhuizen.

De 39-jarige Steenhuizen, sinds 2013 één van de vaste gezichten van het achtuurjournaal, blijkt met 27% een mooie voorsprong te nemen op de nummers 2 en 3 uit het stemmenonderzoek. Katja Schuurman mag zich met 21% een waardige nummer 2 noemen gevolgd door – opvallend, wederom een NOS-anchorvrouw – Dionne Stax met 8% op 3.

Canon grote winnaar bij tiende editie Tweakers Awards

De grote winnaar van de tiende editie van de Tweakers Awards is Canon geworden, dat in maar liefst 4 categorieën met een prijs naar huis ging. Consumenten hebben dit jaar meer dan 500.000 stemmen uitgebracht in een van de populairste consumentenelektronica-verkiezingen van Nederland en België.

Ik vind het opvallend dat Apple voor het eerst sinds jaren niet meer de prijs pakt voor Beste Smartphone, wat toch een van de belangrijkste categorieën is geworden. Daarnaast blijkt Canon in de ogen van de meestal goed geïnformeerde community van Tweakers in alle camerasegmenten de populairste camera’s te maken. Dat is een knappe prestatie en het winnen van deze Awards zal ze dit jaar zeker helpen meer te verkopen.” Aldus Jeroen Brouwer over de uitslag van de Awards.

canon
canon