Nieuws29.06.2016

De DC Daily van 29 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 29 juni 2016.

Nieuwe trailer Bridget Jones’s Baby

Vanaf september kunnen we weer genieten van nieuwe avonturen van blondine Bridget Jones! Wat we tot nu toe weten is dat Bridget haar ex Marc weer gaat tegenkomen en dat ze een nieuwe vlam tegen het lijf zal lopen (Patrick Dempsey, YES!). Van wie de baby is weten we helaas nog niet! Bekijk hieronder de nieuwe trailer die is vrijgegeven.

Tony Hawk (48) weer even op zijn skateboard

Tony Hawk, wie is niet met hem mee opgegroeid? Deze skateboard held van inmiddels 48 jaar oud stond twee dagen geleden weer even op zijn vertrouwde skateboard en niet voor een simpele een ollie of een 360… Bekijk de video hier.

tonyhawk-900
tonyhawk-900

TomTom introduceert nieuwe TomTom VIA

TomTom kondigt vandaag twee nieuwe navigatiesystemen aan. De TomTom VIA 52 en 62 zijn beide te koppelen aan een smartphone om zo hun functionaliteit uit te breiden. Beide navigatiesystemen functioneren ook als handsfree-kit via bluetooth en bieden realtime verkeersinformatie en flitserwaarschuwingen. Meer info vind je hier.

tomtom-via-52-navigatie
tomtom-via-52-navigatie

Witte Skittles voor de Gay Pride in Londen

Bij de Gay Pride mag de regenboog natuurlijk niet ontbreken. Daarom gaat Skittles voor de kleur wit want: “Slechts één regenboog verdient het om in het middelpunt te staan: die van jullie.”

NASA verhoogt de productie van gezuiverde urine

NASA wil meer urine gaan zuiveren tot drinkwater in het ruimtestation ISS. Urine bestaat namelijk voor het grootste deel uit water en de machine haalt dat eruit. Het ISS heeft deze machine sinds een paar jaar. In 2018 wordt er een nieuw apparaat geïnstalleerd zodat er van het restant (wat overblijft na het zuiveren) ook nog bruikbaar water kan worden gemaakt. Dan wordt 94 procent van alle urine hergebruikt.

Schermafbeelding 2016-06-29 om 16.03.56
Schermafbeelding 2016-06-29 om 16.03.56

Man beweert iPhone te hebben uitgevonden

Een Amerikaan uit de staat Florida heeft Apple aangeklaagd. Hij claimt namelijk dat hij de iPhone, iPad en iPod heeft uitgevonden. De man geeft aan dat Apple liever ideeën uit de prullenbak van een ander vist dan gewoon zijn ideeën uit te voeren. Hij eist 10 miljard dollar en wil ook nog eens 1,5 procent van alle toekomstige opbrengst uit de verkoop van apparaten. Hij baseert zijn claim op een patent wat hij in 1992 indiende.

apparaten-gfk
apparaten-gfk