Nieuws28.09.2017

De DC Daily van 28 september 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 28 september 2017.

Mr. Playboy is dood

Hugh Hefner is vandaag overleden: hij werd 91 jaar. Hefner wás Playboy: de oprichter van het blad dat iedereen voor de artikelen las had zijn eigen Playboy Mansion, was altijd omringd door Playmates die inmiddels zijn kleindochter hadden kunnen zijn en liep rond in zijn zijden ochtendjas. Hij heeft een goed leven gehad en heeft de maatschappelijke kijk op seks met Playboy voor altijd veranderd. Nu mag ‘Hef’ rusten, volgens geruchten in het graf naast Marilyn Monroe, niet toevallig de eerste Playmate ooit in 1953.

Hefner in 1966 met zijn typische Playboy-pijp.
Hefner in 1966 met zijn typische Playboy-pijp.

Blogger liegt over kanker, krijgt boete

We weten het, het is een vreemde kop. Maar Bell Gibson, de Australische wellness-blogger die veel geld heeft verdiend met de sales van een boek en app die gebaseerd waren op een leugen, namelijk dat Gibson terminale hersenkanker had overwonnen door ‘gezond’ te eten en alternatieve therapieën te gebruiken. Toen bleek dat ze helemaal nooit kanker heeft gehad werd ze aangeklaagd en moet ze een boete betalen van meer dan 400.000 dollar, precies wat ze verdiend heeft met het hele verhaal. Volgens velen komt ze er nog te makkelijk van af, maar in elk geval wordt ze nooit meer serieus genomen.

Ozzies in space

We blijven even in Australië, want die zijn ook bezig met het opzetten van een ruimtevaartorganisatie. Die heeft nog geen naam, maar het internet weet zoals gewoonlijk raad: wat dacht je van Australian Research and Space Exploration? Klinkt goed toch? Zeker, totdat je het gaat afkorten en de grap duidelijk wordt. NASA is goed, maar ARSE is natuurlijk nog veeeeeeel beter. En nu maar hopen dat de Australische ruimtevaarders een gevoel voor humor hebben en de naam overnemen…

James ‘Magic’ Corden

Als je nog niet genoeg van de man hebt is het altijd lachen met James Corden. In deze video gaat hij met Channing Tatum trainen om net als Tatum in Magic Mike te leren strippen. Dat gaat niet meteen goed, maar gelukkig zijn daar trainingsmontages voor…

Terminator 6 is Terminator 3

Misschien heb je het al gehoord, maar de Terminator komt terug. En hoe! Niet alleen komen zowel Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton (oftewel Sarah Connor) terug, originele regisseur James Cameron gaat produceren en kan zo nieuwe regisseur Tim Miller (Deadpool) helpen. De film zou ergens in 2019 moeten uitkomen, maar opvallend is dat volgens de makers dit het échte vervolg op Terminator 2 gaat worden en we de andere films eigenlijk moeten vergeten. Dat hoef je maar één keer te vragen.