Nieuws27.09.2017

De DC Daily van 27 september 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 27 september 2017.

‘One year later’-foto van model Bar Rafaeli

Israëlisch model Bar Rafaeli is vorig jaar bevallen van een dochter en heeft tijdens de zwangerschap een leuke random foto gemaakt. Haar dochtertje Liv was nog maar 6 maanden oud toen Bar alweer zwanger was van het tweede kindje. Het leuke is dat zij die random foto nu heeft omgetoverd tot een bijzondere foto aangezien ze hem na heeft gemaakt en dat is verbazingwekkend goed gelukt!

John Gotti’s einde

John Travolta wordt ook steeds ouder, maar hij mag nog steeds fantastische rollen neerzetten. In Gotti speelt hij de gelijknamige misdadiger en hoofd van de Gambino-familie New York. De film neemt dertig jaar aan historie mee en bekijkt het tumulteuze leven van een man die alle mach had, ook als hij voor de zoveelste keer in de gevangenis zat.

Game of Thrones krijgt duur laatste seizoen

Ze moeten er nog aan beginnen bij HBO, maar het laatste seizoen van Game of Thrones wordt een dure: elke aflevering zal zo’n 15 miljoen dollar gaan kosten! De eerste paar seizoenen kostten maar rond de 6 miljoen per aflevering, dus de kosten zijn langzaam maar zeker blijven stijgen. Aan de andere kant: de afleveringen worden ook steeds spectaculairder (en langer), dus dat verklaart het ook wel.

Je kunt het KLM-vliegtuig uit Madurodam nu kopen

43 jaar lang stond er een KLM-vliegtuig in Madurodam, maar due gaat nu onder de hamer. Het mini-vliegtuig wordt geveild en de opbrengst gaat naar het Rode Kruis en de wederopbouw van Sint Maarten. De veiling vindt aanstaande zondag plaats tijdens de grootste Chef’s Table van Nederland. Wil je ‘m kopen dan is het goed om te weten dat het vliegtuig 2,5 meter lang is en 30 kilo weegt.

Mother%$@#er

We weten nog steeds niet zeker of dit nou nep is of niet, maar nieuw is het niet meer per se: deze video waarbij iemand een radioprogramma aan het opnemen is (het gaat om het programma) is niks van deze week en dook in de zomer ook al op, maar wij hadden ‘m gemist en jullie misschien ook. We verklappen niks, maar het begint zo: een vrouw belt naar een radiostation omdat ze een vreselijk fijne date heeft gehad maar niks meer heeft gehoord van de twintig jaar jongere jongen…