Nieuws27.06.2017

De DC Daily van 27 juni 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 27 juni 2017.

1e klas is echt zo goed als we denken

Casey Neistat kreeg ’toevallig’ een upgrade van Business Class naar eerste klas in een Lufthansa-vliegtuig en zoals de slimmeriken bij Lufthansa vermoedelijk al hoopten maakte hij er een grappige video van, die we nu allemaal willen kijken. Zo’n plek kost meer dan 20.000 dollar, maar dan heb je dus inderdaad ook wel wat.

Derk Bolt en Eugenio Follender doen hun verhaal

Derk Bolt en Eugenio Follender doen vanavond hun verhaal aan tafel bij Eva Jinek. De verslaggever en cameraman van het KRO-NCRV-programma Spoorloos zijn gistermiddag geland in Nederland.

Bolt en Follender vertellen wat zij in Colombia hebben meegemaakt tijdens hun ontvoering door de guerillabeweging ELN. Hoe de omstandigheden waren waarin ze werden vastgehouden. En hoe de gesprekken verliepen met hun ontvoerders.

Jinek is vanavond om 22.15 uur te zien op NPO 1.

Sex doesn’t sell!

Sex sells! Toch? Een nieuw onderzoek toont aan dat de advertenties wel spraakmakend zijn, maar dat een seksueel of erotisch getinte reclame maar weinig bijdraagt aan de verkoop van merken en producten. Zo blijkt uit een studie van wetenschappers aan de University of Illinois, de Ball State University en de University of California. Bijna tachtig onderzoeken over een periode van meer dan drie decennia werden geanalyseerd.

Als je niet scoort, kun je niet vieren

Will Ferrel en Drake laten in deze sketch aan een NBA-team zien hoe je op de correcte manier een gescoord punt kunt vieren. De suggesties zijn zoals je zou verwachten even bizar als hilarisch, vooral de laatste. Hoewel? ‘Gossip Queen’ is er ook eentje om te onthouden…

3 welpjes in de Beekse Bergen

In de Beekse Bergen is een drieling leeuwenwelpjes geboren! Omdat ze nog zeer kwetsbaar zijn, verblijven ze nog een paar maanden in de kraamkamer achter de schermen. Maar de eerste foto’s zijn al wel beschikbaar.