Nieuws26.10.2016

De DC Daily van 26 oktober 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 26 oktober 2016.

24 Legacy

Geen Kiefer Sutherland meer in de hoofdrol. Maar wel een nieuwe 24. Legacy krijgt een nieuwe held. De premiere zal te zien zijn na afloop van de Super Bowl op FOX.

Apple lekt per ongeluk al nieuwe MacBook Pro

Gisteren lekte Apple per ongeluk een foto van de nieuwe MacBook Pro die morgen wordt aangekondigd, zo meldde MacRumors. Er zit een smal touchscreen bovenaan het toetsenbord. De Magic Toolbar bevat ook een vingerafdrukscanner. Meer details komen dus morgen, we houden je op de hoogte!

Toyota roept 36.000 auto’s in Nederland terug

De Japanse autobouwer Toyota roept ruim 36.000 voertuigen in Nederland terug. Dit doen ze uit voorzorg vanwege mogelijk gevaarlijke airbags. Het gaat vooral om de modellen Yaris en Auris. De eigenaren worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Toyota vervangt de airbagontstekers in de auto’s en de kosten van de reparatie zijn voor Toyota.

toyota-yaris
toyota-yaris

Nieuwe Carpool Karaoke met Lady Gaga

Het is weer zover: James Corden heeft een nieuwe Carpool Karaoke! Dit keer was niemand minder dan Lady Gaga aan de beurt. Uiteraard komen haar grote hits voorbij, maar een nieuwe twist in de Carpool Karaoke is dat de bijrijder het stuur overneemt van Corden. In deze video bewijst Gaga maar weer dat ze belachelijk goed kan zingen. Check de video hier!

lady-gaga-carpool-karaoke
lady-gaga-carpool-karaoke

Hallelujah in een a capella jasje gestoken door Pentatonix

Na het winnen van een talentenjacht in de VS brak de a capellagroep Pentatonix door. Ze verkochten miljoenen albums en wonnen 2 Grammy’s. Afgelopen week lanceerden ze hun nieuwe kerstalbum A Pentatonix Christmas met een cover van Hallelujah. Het nummer van Leonard Cohan uit 1984 is al zo vaak gecoverd, maar niemand is het zó goed gelukt als Pentatonix. Luister en geniet….