Nieuws25.08.2016

De DC Daily van 25 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, de warme donderdag 25 augustus 2016.

Scholen stellen #tropenrooster in

Tientallen scholen stellen donderdag en vrijdag een tropenrooster in. ’s Ochtends beginnen de lessen eerder, zodat leerlingen ’s middags niet in de hitte op school hoeven te zitten.

‘Google maakt sociaal netwerk van YouTube’

Google wil van YouTube een vollediger sociaal netwerk maken, met de mogelijkheid om tekst, foto’s en links te delen. De functie heet ‘Backstage’ en is momenteel in ontwikkeling en zal later dit jaar worden uitgerold.

youtube-1
youtube-1

Leuk, al die rode koffers van Olympiërs

Leuk idee hoor, al die rode koffers van de atleten van de Olympische Spelen, maar dat levert natuurlijk wel wat problemen op op het vliegveld. Welke koffer is nu van jou?

Bijzonder speelgoed op Bol.com

Op Bol.com is er iets misgegaan bij het speelgoed en dat merkt een bezoeker goed op en meldt dat via Twitter. Oeps!

Britney Spears bij Carpool Karaoke

De volgende kandidaat van de Carpool Karaoke van James Corden is niemand minder dan Britney Spears. Er was meteen al een hoop kritiek: ze zou namelijk alles hebben geplaybackt. We gaan het zien in de volledige versie!

Nieuwe revolutie? Het irriteren van food-Instagrammers

Het schijnt dus zo te zijn dat niet iedereen het tolereert dat mensen non-stop foto’s maken van hun eten en deze delen. De volgende video is een begin daarvan. Blijkbaar zijn er mensen die verandering gaan brengen in het feit dat er alleen maar food pics in onze tijdlijn verschijnen.

food-instagram-revolutie
food-instagram-revolutie