Nieuws24.05.2017

De DC Daily van 24 mei 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 24 mei 2017.

Top Gun 2 volgend jaar in productie

Tom Cruise bevestigde in Australië aan ochtendshow Sunrise dat het langverwachte en vaak uitgestelde vervolg op Top Gun vanaf volgend jaar opgenomen gaat worden. Dat betekent dat we de film pas tegen 2020 of zelfs 2021 gaan zien. Is het dan niet wat vroeg voor deze bevestiging? Eigenlijk wel, maar dan weten we het in elk geval.

Hoe ver ga je voor een like op social media?

De zoektocht naar dat perfecte plaatje op social media, hoe ver gaan bekende Nederlandse fashionbloggers daarin? Marlieke Koks, founder van Cotton & Cream, vroeg het een aantal fashionbloggers.

youtube-blootgeven-social
youtube-blootgeven-social

Groot Dictee der Nederlandse Taal stopt

De NTR kwam vandaag met droevig nieuws voor taalfanaten: er is geen toekomst meer voor het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Na 26 jaar is er niet meer genoeg interesse op te trommelen voor het correct schrijven van onze taal, iets dat een minuutje of tien op een willekeurig social media-platform wel bevestigd wordt. Jammer, we hadden graag gezien hoe de NTR de emojisering van onze taal hadden aangepakt in het dictee.

Nieuwe trailer: Spider-Man Homecoming!

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May.

Check hier de nieuwe trailer.

spider-man-homecoming
spider-man-homecoming