Nieuws24.08.2016

De DC Daily van 24 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 24 augustus 2016.

Toch nog één van de tien warmste zomers ooit

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar cijfers liegen niet. De zomer van 2016 zou zomaar op de valreep in het lijstje met de tien warmste zomers ooit kunnen belanden. Tenminste, als de weersvoorspellingen van de komende dagen uitkomen.

De populairste vakantiebestemmingen op basis van zoekopdrachten

Als je kijkt naar het aantal zoekopdrachten wereldwijd, dan is Kroatië het meest populaire vakantieland. TEFLsearch deed er onderzoek naar en publiceerde een top 10. Naar deze 10 vakantiebestemmingen wordt online het meest gezocht. Lees verder op Travelvalley.

Naar deze 10 vakantiebestemmingen wordt online het meest gezocht
Naar deze 10 vakantiebestemmingen wordt online het meest gezocht

VR voor kids in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Sympathieke actie van Qmusic dj’s Mattie & Wietze. Zij zorgden ervoor dat kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis de komende jaren in 36-graden live in contact kunnen staan met hun familie thuis. De dj’s zorgen namelijk voor virtual reality in het ziekenhuis.

Olympische medaillewinnaars op bezoek bij Premier Rutte en de Koning

Alle Olympische medaillewinnaars zijn vandaag op bezoek gegaan bij Premier Rutte. Daar werden ze gehuldigd in de Ridderzaal. Op de fiets reden ze verder naar Paleis Noordeinde, waar ze werden ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Trailer: Rings

Samara is terug… Hieronder de eerste trailer van RINGS! Vanaf 10 november in de bioscoop.

You watch her… You die.