Nieuws23.03.2017

De DC Daily van 23 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 23 maart 2017.

Captain Underpants: The First Epic Movie

DreamWorks Animation heeft recent de eerste trailer gedeeld van een nieuwe film, van de makers van Shrek. De hoofdrolspelers zijn ingesproken door acteurs Kevin Hart en Ed Helms. In de film hypnotiseren ze hun schooldirecteur die vervolgens denkt dat hij Captain Underpants is. We kunnen deze lachfilm verwachten rond 2 juni deze zomer.

Je kunt nu ‘live’ gaan op Facebook via desktop

Nadat je eerst alleen ‘live’ kon gaan op Facebook via mobiel is het nu ook mogelijk via desktop. De optie is al een tijd beschikbaar via Pages maar er zijn vast mensen die achter hun computer zitten en graag ‘wat ze ook aan het doen zijn’ willen streamen. Je kunt een stream starten vanaf je news feed of profiel.

facebook-live-desktop
facebook-live-desktop

Treinrails loopt door zesde verdieping van flatgebouw in China

De Chinese stad Chongqing ervaart een explosieve groei op dit moment en wil daarom zoveel mogelijk ruimte benutten. Architecten kwamen met een goede oplossing! Zij hebben namelijk de belangrijke treinlijn Chongqing Rail ‘Transit No. 2 dwars door een flatgebouw heen laten lopen. De bewoners van het flatgebouw hoeven dus nooit ver van huis om de trein te pakken. Er is gelukkig wel gebruik gemaakt van veel geluidswerende materialen zodat de bewoners gewoon de hele nacht door kunnen slapen.

Teaser: vervolg Love Actually

Morgen is het zover! Dan is het Red Nose Day in Engeland en komt het vervolg van de film Love Actually op BBC One. Het tien minuten durende vervolg op de film uit 2003 zal te zien zijn om 19.00 uur. Waarschijnlijk om 20.00 uur bij ons. Vandaag tweette BBC One de eerste (en laatste) teaser op Twitter. Als je de teaser bekijkt kun je niet meer wachten tot morgen avond!

Boyband Continuum in vier maanden 100.000 YouTube-abonnees

Continuum is de eerste internationale online boyband die elkaar nog nooit in het echt hebben gezien. Na vier maanden bereiken zij al hun eerste mijlpaal, namelijk 100.000 abonnees op YouTube. Het is een uniek concept, de vier jongens wonen allemaal in hun eigen land verdeeld over drie werelddelen. Samen vormen zij een band waarbij ze wekelijks covers delen op YouTube.

K-1 legende Peter Aerts ambassadeur van Spike presents: World Fighting League

Zal The Dutch Lumberjack de verleiding kunnen weerstaan om niet zelf weer de ring in te stappen? Peter Aerts, gepensioneerd kickbokser, wordt namelijk ambassadeur van Spike Presents: World Fighting League. Een Nederlandse organisatie die met een nieuw concept de vechtsport naar een hoger niveau wil blijven tillen. Op zondag 23 april vindt World Fighting League #5: Champion vs Champion plaats in TopSportCentrum Almere.

peter-aerts-k-1
peter-aerts-k-1