Nieuws22.03.2017

De DC Daily van 22 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 22 maart 2017.

De meest verschrikkelijke video om naar te kijken

Er zijn van die dingen waar wij als mensen gewoon niet blij van worden. Het gaat tegen onze natuur in en jij zou het absoluut op een andere manier doen. Daar is dus een video van gemaakt, verschrikkelijk om naar te kijken. Een vijf minuut durende compilatie van verschillende dingen waarvan je meteen denkt “nee niet doen, stop ermee”. Het is moeilijk uit te leggen, kijk zelf maar.

Drake’s ‘More Life’ verbreekt records

Na de release van zijn ‘album’ More Life afgelopen zaterdag is Drake ‘on fire.‘ Hij werd de eerste artiest die de grens van 10 miljard streams op Spotify heeft doorbroken.

En daar kan nog een volgende mijlpaal aan toegevoegd worden. Ook op Apple Music werd er een record verbroken: 90 miljoen streams in de eerste 24 uur dat het beschikbaar was.

apple-music
apple-music

Het is vandaag Wereld Water Dag

Sta jij weleens stil bij het feit dat het water dat uit de douche komt en waar je de toilet mee doorspoelt drinkwater is? Vandaag staan we stil bij het feit dat schoon, veilig, voldoende en drinkbaar water nog lang niet overal vanzelfsprekend is.

Federer oudste nummer één ooit?

Tennisser Roger Federer is momenteel recordhouder van het langst aantal weken op nummer één staan, namelijk 302 weken. Daarnaast is hij ook nog recordhouder van het langst aantal weken achter elkaar op nummer één staan, dat is namelijk 237 weken achter elkaar. Andre Agassi is momenteel de oudste nummer één. De Amerikaan was 31 jaar en 131 dagen toen hij voor het laatst op nummer één stond op de wereldranglijst, Federer is nu 35 jaar en stond voor het laatste op nummer één in 2012. Goodluck in Miami Roger!

‘Holland zingt Hazes’ brengt André terug met levensecht hologram

Tijdens alle concerten van ‘Holland zingt Hazes’ hebben de bedrijven Panasonic en Novaline ervoor gezorgd dat André Hazes weer kon schitteren op het podium. Zij hebben dit gedaan middels een nieuwe technologie die het mogelijk maakt levensechte hologrammen te presenteren op het podium. Voor de fans was het een fantastische ervaring en ontroerend tegelijk.