Nieuws22.12.2016

De DC Daily van 22 december 2016


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 22 december 2016.

Downloaden: Wie is de Mol-app

Op 7 januari 2017 begint het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2017 en je kunt de app nu al downloaden. Om in de stemming te komen en om alvast een poule aan te maken met je vrienden, collega’s en familie. Eerdere jaren lag de app regelmatig plat door drukte, hopelijk werkt het dit jaar zoals het hoort.

Da’s pas een rendier

Owen Delaney uit Londen is altijd wel in voor een lolletje, dus toen hij voor een online wedstrijd Rudolph tekende door via running-app Strava een route te programmeren en die na te lopen en dat een groot succes bleek bleef hij doorgaan. Je kunt al zijn creaties volgen op Twitter, waar hij zijn nieuwste creaties meteen deelt na het rennen. Even volgen dus, want hij heeft vast nog iets speciaals gepland voor de kerst!

Heel Holland Lakt: al 700.000 euro

Het zal je niet ontgaan zijn, de Serious Request actie van de kleine Tijn. Hij lakt nagels voor het Rode Kruis en zijn actie ging viral. Vooral omdat hij zelf ongeneeslijk ziek is. De teller blijft maar oplopen en waarschijnlijk is dit de meest succesvolle actie voor het Glazen Huis ooit.

A Cappella Wonderful Christmastime: deze wil je horen

Jimmy Fallon maakte met Paul McCartney deze a capella versie van Wonderful Christmastime. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon en Scarlett Johansson doen ook mee en dat klinkt best wel lekker. Luister maar.

‘Bloedhete’ eerste kerstdag

Haal je korte broek en teenslippers maar weer van zolder, want als de voorspellingen kloppen dan wordt het een warme eerste kerstdag. Het zou de op een na warmste eerste kerstdag ooit worden, zo meldt Weeronline.