Nieuws20.09.2017

De DC Daily van 20 september 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 20 september 2017.

Instagram test een grid van 4*4

Je bent op Instagram gewend aan een grod van 3*3, maar mogelijk gaat dat iets veranderen. Instagram is namelijk aan het testen met 4*4, zo meldt Hypebeast. Het is een test, dus niet duidelijk of dit ook echt doorgevoerd gaat worden.

Foto: Hypebeast
Foto: Hypebeast

Promo-video voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024

Parijs mag de Olympische Spelen van 2024 organiseren en neemt de vlam over van Tokio (2020). De organisatie heeft nu ter inspiratie alvast een promo-video gedeeld. We moeten nog jaren wachten, maar de Fransen hebben er al zin in.

[Hey Ya! – Outkast] Nazi Punched in Seattle

In Seattle werd een nazi hardhandig tegen de grond geslagen en iemand heeft daar nu het liedje Hey Ya! van Outkast onder gezet. De klappen liggen in ieder geval mooi synchroon met de tekst!

NPO 1-programma Het Instituut wint prijs

NPO 1-programma Het Instituut is is uitgeroepen tot het beste nieuwe format van Europa en wint de Rose d’Or Award. In dit programma worden 100 proefpersonen onderworpen aan wetenschappelijke experimenten. Het Instituut is donderdag 26 oktober terug op tv.

Documentaire Breaking2 vanavond op National Geographic

Weet je nog, de wereldrecordpoging op de marathon van Nike en Eliud Kipchoge? Het lukte net niet, maar over deze recordpoging is nu een documentaire gemaakt en die kun je vanavond op National Geographic zien: (September 20 at 8 p.m. EST – link). Bij ons is dat midden in de nacht, maar morgen kun je die ook via YouTube zien.