Nieuws20.10.2017

De DC Daily van 20 oktober 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 20 oktober 2017.

Trailer: 12 Strong

Chris Hemsworth en de voor een Oscar genomineerde Michael Shannon spelen de hoofdrol in 12 STRONG, een nieuw oorlogsdrama. De dag na 9/11 wordt een Amerikaans Special Forces team, onder leiding van kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), naar Afghanistan gestuurd voor een uiterst gevaarlijke missie.

Het verhaal is gebaseerd op “Horse Soldiers,” een boek van Doug Stanton. Naast Hemsworth en Shannon zien we ook: Michael Peña, Navid Negahban, Trevante Rhodes, Geoff Stults, Thad Luckinbill, Austin Stowell, Ben O’Toole, Austin Hebert, Kenneth Miller, Kenny Sheard, Jack Kesy en nog vele anderen terug.

12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers zal vanaf januari 2018 in de bioscoop te zien zijn.

Fajah Lourens ring girl bij Manhoef vs. Bonjasky

Een legendarische match verdient ook een legendarische ring girl. Daarom neemt Fajah Lourens de honneurs als ring girl waar tijdens dé match van Spike presents: WFL-Final 16 op zondag 29 oktober: Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky.

Eenmalig treedt Fajah toe tot het team van de vaste WFL-ring girls Manon Kool en Beau. Spike zal dit kickboksevent vanaf 20.00 uur live uitzenden uit op televisie.

Punisher ziet er goed uit

Als je nog geen Marvel-moeheid hebt ben je vast ook enthousiast over The Punisher, en deze nieuwe trailer over Frank Castle’s weg naar onafhankelijkheid van zijn ex-overheidsbazen. Het is nog heel even wachten tot 17 november, maar dan krijgen we ook een serie op Netflix om van te watertanden!

Penoza en…het Rode Kruis?

Het is een combinatie die je niet vaak zult zien, maar als instructie voor hoe je een reanimatie-kit moet gebruiken is het wel effectief. Aangezien er 35 mensen per dag aan een hartstilstand overlijden is het wel de moeite om even een mini-cursus te doen, voor je weet maar nooit. Inmiddels zijn we trouwens ook benieuwd waar het spul is.

Europa let op onze privacy

Fijn, dat Europa, zeker als het om onze online privacy gaat. Het ePrivacy-plan dat in januari werd gepresenteerd is aangescherpt waardoor bedrijven die apps maken en sites beheren helemaal niet zonder expliciete toestemming van ons als gebruikers gegevens mogen verzamelen. Helaas moet het wel nog goedgekeurd worden en moeten alle lidstaten er mee instemmen, dus er kan nog onderhandeld worden en de lobby van bedrijven is hard bezig om de regels af te zwakken. Het startpunt – privacy by design – is in elk geval goed!