Nieuws02.05.2017

De DC Daily van 2 mei 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 2 mei 2017.

Nieuwe Apple Park drone video

Matthew Roberts, Drone videographer van beroep, heeft weer een nieuwe video geplaatst op zijn YouTube kanaal. Daarin zien we het nieuwe, spectaculaire en binnenkort te openen Apple Park.

Zo ziet het Apple Park dat binnenkort opent eruit
Zo ziet het Apple Park dat binnenkort opent eruit

Nieuwe trailer House of Cards, seizoen 5

Vanaf 30 mei is er via Netflix weer een nieuw seizoen beschikbaar van House of Cards. En dus gaat het verhaal van Frank Underwood (Kevin Spacey) weer verder.

Audi lunar quattro te zien in Alien: Covenant

De Audi lunar quattro maakt zijn speelfilmdebuut in Ridley Scott’s sciencefictionfilm ‘Alien: Covenant’, die op 18 mei in première gaat. Het maanwagentje is door Audi-experts ontwikkeld in samenwerking met de Duitse startup Part-Time Scientists en gaat binnenkort mogelijk echt de ruimte in.

view-audi-lunar
view-audi-lunar

Zuckerberg heeft echt geen ambitie President te worden

Een familie in Ohio, die een diner voor Facebook CEO Mark Zuckerberg gehost heeft, zeggen dat hij duidelijk heeft laten weten geen ambitie te hebben om voor 2020 mee te doen om het presidentschap.

Dat is ook precies hetgeen BuzzFeed al eerder wist te melden. Maar toch blijven de geruchten verschijnen.

zuck
zuck

Developer Academy in Napels open voor nieuwe aanmeldingen

Het aanmeldingsproces voor jonge ondernemers en toekomstige ontwikkelaars die zich graag bij de eerste Europese ontwikkelaarscademie in samenwerking met Apple, de Universiteit van Federico II, willen aansluiten is inmiddels geopend.

apple-italy
apple-italy

AUTOHOME daktent voor de nieuwe MINI Countryman

Zin om er even tussenuit te gaan? Is het tijd voor ontspanning en hou je van kamperen? Dat kan zeker met de nieuwe MINI Countryman, en al helemaal nu er een bijpassende daktent is van AUTOHOME. Een nacht doorbrengen in de vrije natuur behoort nu ook tot de mogelijkheden! Uiterlijk en formaat van de tent matchen perfect met de MINI Countryman. De tent is leverbaar in de kleuren zwart of wit en is vanaf juni te zien bij de Nederlandse MINI dealers.

P90256152_highRes_the-autohome-roof-te
P90256152_highRes_the-autohome-roof-te