Nieuws19.05.2017

De DC Daily van 19 mei 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 19 mei 2017.

“Yay. I got accepted.”

Voordat Mark Zuckerberg een van de rijkste personen op aarde was, en een van de meest invloedrijke CEO’s, was hij gewoon een tiener die graag wilde gaan studeren op Harvard.

De vader van Mark Zuckerberg heeft een video opgenomen van het moment dat hij werd toegelaten.

Transform the Smartphone

Motorola Mobility geeft startups, developers en creatieven de mogelijkheid de grenzen van smartphones te breken en hun ideeën te presenteren tijdens Viva Technology 2017, een internationaal innovatie evenement in Parijs dat plaatsvindt van 15 – 17 juni 2017.

Deelnemen aan de ‘Transform the Smartphone‘-wedstrijd geeft hen de kans bij te dragen aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie Moto Mods.

Dmgb2ypht06qtzdeqfmr

Nieuwe trailer van The Mummy

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm The Mummy.

mummy-dc
mummy-dc

Meer dan 60 dino’s in Brussel

Vanaf morgen is er in Brussel (in Paleis 2 op de Heizel) de grootste dino-expo ter wereld. Bezoekers kunnen er kennismaken met meer dan 60 dinosauriërs. De expo is 2 keer zo groot als de eerdere editie uit 2013. Nieuw is deze keer een interactieve speelzone. Alle verdere info is hier te vinden.