Nieuws19.06.2017

De DC Daily van 19 juni 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 19 juni 2017.

Code geel, mogelijk hittegolf

Vanwege de aanhoudende warmte is er in de provincies Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel een code geel van kracht. Het RIVM heeft tevens het Nationaal Hitteplan voor deze provincies geactiveerd. Warm blijft het naar verwachting nog minimaal tot en met donderdag.

I will survive

Game of Thrones staat er toch vooral om bekend dat het maar weinigen is gegeven te overleven in Westeros. Hoe ironisch is dan onderstaande video.Daarin zien we de cast van Game of Thrones het nummer van Gloria Gaynor, I will survive, zingen.

Katy Perry heeft 100 miljoen volgers op Twitter

Katy Perry is inmiddels is de absolute koningin van Twitter. De zangeres bereikte het afgelopen weekend als eerste ooit de grens van 100 miljoen volgers op het sociale medium.

Justin Bieber (96 miljoen), Barack Obama (90 miljoen) en Taylor Swift (85 miljoen) kunnen slechts volgen. Katy Perry is sinds 2009 actief en sindsdien verstuurde ze ruim 8.000 tweets.

Porsche wint de 24 uur van Le Mans

Porsche heeft afgelopen weekend voor de derde keer op rij de 24 uur van Le Mans gewonnen. Na een race vol drama en heroïek kwam Timo Bernhard, met startnummer 2, als eerste over de streep met de Porsche 919 Hybrid.

porsche-2-le-mans
porsche-2-le-mans

Beyonce bevallen van tweeling?

De Amerikaanse showbizz is het erover eens: Beyoncé is bevallen van haar tweeling. Volgens ondermeer E! News breidde de familie Carter vorige week uit met twee nieuwe leden. En ook pa Knowles bevestigde dit inmiddels via social media.

De foto van de aankondiging dat ze in verwachting was van een tweeling verbrak overigens het Instagram record met de meeste likes ooit op een foto.