Nieuws18.05.2017

De DC Daily van 18 mei 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 18 mei 2017.

Weg met dat kunstgras

Kunstgras in de Eredivisie. Lang niet iedereen is er blij mee. En dus was het tijd om actie te ondernemen. In totaal hebben aanvoerders van 12 clubs uit de eredivisie aangegeven niet meer op kunstgras te willen voetballen. Via de website van de VVCS is het manifest te vinden van deze 12 profvoetballers.

Kunstgras-flyer
Kunstgras-flyer

James Corden & Harry Styles hebben zangproblemen

En het is een groot probleem. Een levensbedreigend probleem. Harry is deze week de hele week te gast bij talkshow host James Corden’s Late Late Show en dat levert hilarische beelden op. Het voormalig One Direction bandlid en de Britse presentator zijn heel goed op elkaar ingespeeld, alsof ze nooit iets anders gedaan hebben.

Vanavond (Amerikaanse tijd) wordt de Carpool Karaoke met Harry Styles uitgezonden. Wij weten wat we morgen bij mijn ontbijt aanzet.

Koffie ijsblokjes bij Starbucks

Super lekker die Iced Latte, zeker als het warm weer is. Maar doordat de helft van je beker gevuld is met ijsklontjes, blijft er weinig van je koffie over. Dit probleem probeert Starbucks nu op te lossen met ‘koffie ijsblokjes’. En dat is net zo simpel als het lijkt, ijsklontjes gemaakt van koffie. Voor 80 dollarcent extra krijg je in plaats van normale ijsklontjes gemaakt van water, ijsklontjes gemaakt van koffie.

Helaas gaat het nu nog slechts om een test bij Starbucks filialen in Baltimore en St. Louis, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat het geen succes is. Dus volgend jaar zomer zien we dit hopelijk ook in Nederland bij Starbucks.

starbucks ijsblokjes
starbucks ijsblokjes

Belangrijke mededeling van Claire Underwood

House of Cards’ Claire Underwood heeft een belangrijke mededeling. Nog een kleine twee weken tot het tweede seizoen eindelijk op Netflix staat.

Eerste trailer Young Sheldon

Fans van The Big Bang Theory kunnen hun hart ophalen. Er komt een spin-off, met een jonge Sheldon in de hoofdrol. De jonge Sheldon wordt gespeeld door Lain Armitage, bekend als een van de kinderen – Ziggy Chapman – in de door Reese Witherspoon geproduceerde serie Big Little Lies. Jim Parsons, de acteur die Sheldon Cooper in de originele Big Bang Theory speelt is een producer van de show en zal de verteller van de show zijn.