Nieuws18.08.2017

De DC Daily van 18 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 18 augustus 2017.

Barcelona herdenkt de Ramblas

Voor de zevende keer in het afgelopen jaar was er een terreuraanslag binnen Europa die gepleegd werd met een voertuig. Barcelona herdenkt alle slachtoffers van de Ramblas op een mooie manier. Maar er volgt ook duidelijker de vraag wat we er in hemelsnaam tegen kunnen doen.

Tim breekt zijn kaak

Het is afgelopen week al uitgebreid in het nieuws geweest, een uitzending van BOOS en Tim Hofman, die daarbij een gebroken kaak oploopt.

De video van het bezoek aan huisbaas Ton (en Rob) Hendriks kwam online. Alles lijkt goed te gaan, maar ineens (rond 09.15) slaat de vlam in de pan. De video is trending in Nederland en heeft al ruim 800.000 views.

Nieuwe Apple Park drone video

Matthew Roberts, Drone videographer van beroep, heeft weer een nieuwe video geplaatst op zijn YouTube kanaal. In de video zie je da de bouw inmiddels ver afgerond is. En een mooie close up van het Steve Jobs Theater, waar mogelijk de iPhone 8 gelanceerd zal worden.

Into the Great Wide Open: een VR-documentaire over dit muziekfestival

Het jaarlijkse festival Into the Great Wide Open is een evenement dat maar weinig mensen kunnen meemaken. Elke editie is steevast uitverkocht en met zo’n 6.000 kaarten is er niet voor iedereen plek op Vlieland, waar het festival plaatsvindt.

Voor alle thuisblijvers publiceert WeMakeVR nu drie virtual reality video’s, zodat zij toch de sfeer van het festival kunnen beleven. Deel 1 verscheen vandaag online.

Emilia Clarke plaatst behind-the-scene video van Kit Harrington

Emilia Clarke, die we natuurlijk beter kennen als Khaleesi, of The Mother of Dragons, heeft een leuke behind-the-scenes video van Jon Snow geplaatst. En het internet geniet hiervan.