Nieuws16.09.2016

De DC Daily van 16 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 16 september 2016.

Grand Tour teaser

Jeremy Clarkson’s nieuwe autoshow The Grand Tour gaat vanaf 18 november van start op Amazon Prime, dus het is even afwachten of we dat op een makkelijke manier kunnen gaan bekijken, maar de teaser van de nieuwe show belooft weer een hoop spektakel voor de terugkeer van Clarkson, Hammond en May.

Steve Irwin misschien op Australisch geld

Australië is bezig met het vernieuwen van haar geld en aangezien historische figuren nog dun gezaaid zijn op de relatief recente kolonie zou het zo maar eens kunnen dat ‘Crocodile Hunter’ en all-round leipe gozer Steve Irwin op een briefje komt.

Irwin, die in 2006 stierf toen hij toch eindelijk een beest had gevonden dat gekker was dan hijzelf is onderwerp van een petitie die serieuze steun krijgt in Australië en die aangeboden gaat worden aan de Australian Mint. Initiator Kyle Ryan (16) heeft zulke goede hoop dat Irwin het briefje van 100 gaat sieren dat hij het ontwerp ook al klaar heeft.

Steve Irwin op het voorgestelde geld. <em>Afbeelding \u00a9<\/em><em> Kyle Ryan<\/em>
Steve Irwin op het voorgestelde geld. Afbeelding © Kyle Ryan

Fifty Shades Darker verbreekt alle records

De trailer van de nieuwe Fifty Shades of Grey film is immens populair op het internet en heeft op één dag al meer dan 114 miljoen views gehad via Facebook en Youtube. Het is niet gemakkelijk om meer bekeken te worden dan de nieuwe Star Wars trailer, maar het is Fifty Shades Darker gelukt! Als je ‘m nog niet hebt gezien kunnen we je daar ook bij helpen:

Netflix laat je zoeken

Netflix heeft een artiest een leuke ‘Where’s Waldo?”-achtige illustratie laten maken die zo’n beetje elk karakter er in heeft zitten dat ooit in een Netflix Original heeft gezeten, dus het is een ideaal instrument om even te kijken hoe hard je Netflix nou precies hebt leeg getrokken. Begin bij Stranger Things, dan door naar Orange is The New Black en dan via House of Cards naar Bojack Horseman, kijken hoe ver je komt!

Het is even zoeken, maar ze zitten er allemaal in!
Het is even zoeken, maar ze zitten er allemaal in!