Nieuws15.08.2017

De DC Daily van 15 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 15 augustus 2017.

Iedere dag Oranje op het EK hockey bij de NOS

Na het EK-succes van de Oranje vrouwenvoetballers, zijn de NOS-schijnwerpers nu gericht op de Nederlandse hockeyers. De Oranjedames en -heren strijden van 18 tot en met 27 augustus in een vernieuwd WagenerStadion in Amstelveen met 7 andere landen om het Europees kampioenschap.

NOS is er uiteraard dagelijks bij met live-uitzendingen van het EK. In de poulefase iedere dag een duel van het Nederlands elftal: de Oranjeheren en -dames spelen om de dag een wedstrijd.

Record voor trailer Misfit

Sinds de release afgelopen vrijdag heeft de trailer van de film Misfit ruim 270K views, 6000 likes en 900 comments verzameld. Daarmee scoorde de trailer binnen 4 dagen de meeste likes ooit voor een Nederlandse filmtrailer op YouTube. Daarnaast werd geen enkele Nederlandse filmtrailer zo vaak bekeken binnen dit tijdsbestek als de trailer van deze highschool comedy. De trailer kwam daarmee al snel terecht in de officiële YouTube trending lijst.

DTM-weekend Zandvoort: Audi gaat zorgen voor spektakel

In het weekend van 19 en 20 augustus strijkt de DTM voor de 17e maal neer op het Circuit van Zandvoort. Audi neemt dit jaar de hoofdrol op zich en trakteert bezoekers in diverse klassen op spektakel.

dtm
dtm

Zomerjurkje

Door dat heerlijke weer van de afgelopen weken in Nederland komt HEMA nu met een nieuw zomerjurkje. Ideaal voor bijvoorbeeld op het terras.

Nieuwe Apple logo’s

Apple is druk bezig met het testen van iOS 11. In de meest recente beta versie gaan er ook een aantal iOS icoontjes veranderen. Ondermeer die van de App Store, van Kaarten en ook de klok-app.

Outfit Jon Snow ligt bij IKEA

De mantels van de leden van de Nightswatch in Game of Thrones, en waar ook Jon Snow mee loopt komen gewoon van de IKEA. Zo heeft kostuumontwerper Michele Clapton eerder al laten weten. IKEA heeft nu zelf instructies uitgebracht hoe ook jij er binnenkort als Jon Snow bij kan lopen.