Nieuws14.11.2017

De DC Daily van 14 november 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 14 november 2017.

Snel aan de Kruidnootjesvlaai?

ALDI is goed bezig: hadden ze een tijdje geleden al de aandacht met hun frikandellenvlaai, maar nu hebben ze misschien wel een serieuze hit op handen met de kruidnootjesvlaai. Voor 3 euro krijg je een vlaai met speculaas bavarois en een laagje pudding, bestrooid met kruidnoten. Hij is wel maar twee dagen te koop, dus je moet je echt haasten!

Mooiste. Bieb. Ooit.

Wauw. In Tianjin, China is net een nieuwe bibliotheek geopend, en hoewel het bij een grote bieb altijd wel indrukwekkend is om zo veel boeken bij elkaar te zien is het ontwerp van deze wel echt waanzinnig mooi. We gaan er nog dieper op in, want het is ook nog een Nederlands bureau (MVRDV) dat het ontwerp heeft gedaan, maar wilden dit wel al met jullie delen. Zo mooi!

Foto: MVRDV
Foto: MVRDV

Het is ook nooit goed

Als je vrouw zwanger is, dan is het soms lastig om als man de juiste dingen te doen. In sommige gevallen, onmogelijk. Dan moet je soms creatief worden om nog in een goed blaadje te komen, maar het goede nieuws is dat de vrouw ook weer een keer niet zwanger meer is, of even een helder moment heeft, en dan krijg je de waardering alsnog.

Meer Olaf

Olaf’s Bevroren Avontuur (of Frozen Adventure, in het Engels) komt er binnenkort aan en er is weer een nieuwe trailer beschikbaar. Helaas voor de kids alleen in het Engels, maar voor animatieliefhebbers wel altijd leuk om even te kijken.

Insta-worthy servies

Het wordt winter, daar kunnen we niks tegen doen, maar je kunt dat natuurlijk wel in stijl beleven! Als je graag foto’s van je eten en drinken maakt en op zoek bent naar wat gezellige winterse taferelen op je bord moet je zeker even kijken naar deze sets van Vileroy & Boch!

Foto: Vileroy & Boch
Foto: Vileroy & Boch