Nieuws14.04.2017

De DC Daily van 14 april 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 14 april 2017.

Frozen terug op Netflix

Zo vlak voor een lang paasweekend is dit fijn nieuws voor ouders met jonge kinderen, en dan bij voorkeur meisjes: de Disney-knaller Frozen is weer terug op Netflix. Voor hoe lang is niet bekend, tot de licentie weer zal verlopen. In 2016 waren namelijk een hoop ouders boos toen de film om deze reden niet meer te zien was.

Racing Team Nederland maakt debuut in de European Le Mans Series

Racing Team Nederland maakt dit weekend het debuut in de European Le Mans Series. Het nieuwe Nederlandse raceteam start morgen in Engeland in de openingsrace van het EK op het circuit van Silverstone.

<em>Fotocredits Erik Verkaaik<\/em>
Fotocredits Erik Verkaaik

Instagram Stories is groter dan Snapchat

Meer dan 200 miljoen mensen gebruiken dagelijks Instagram Stories, en dat zijn er meer dan de 158.000 die Snapchat de laatste keer bekend heeft gemaakt. Dat maakt Instagram zelf bekend via hun blog, dat gepaard ging met weer wat nieuwe features in de app. Je kunt nu selfies in selfies maken, hoe dat werkt moet je op het blog maar even bekijken. Maar nu Snapchat ‘verslagen’ is, zal bij Facebook en Instagram de vlag uitgaan.

Selfies in selfies
Selfies in selfies

Chef’s Special wint Schaal van Rigter

De Nederlandse band Chef’s Special werd gisterenavond verrast door 3FM DJ Domien Verschuuren. Tijdens een etentje werden de mannen overvallen, wat is vastgelegd met verborgen camera’s. Ze kregen de prijs voor hun hit Amigo, het is het meest gedraaide liedje van het afgelopen jaar.

Gerucht: iPhone 8 heeft ‘onzichtbare’ camera in het scherm

Als we iDropnews.com moeten geloven dan heeft de iPhone 8 straks een Touch ID én een camera hebben die zijn ingebouwd in het scherm. De camera zou daadoor onzichtbaar zijn. Het zijn maar geruchten, maar in geval van iPhones geldt altijd: waar rook is, is vuur. Hier vind je overigens alles wat we tot nu toe over de iPhone 8 ‘weten’.

\u00a9 iDropnews
© iDropnews