Nieuws13.06.2017

De DC Daily van 13 juni 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 13 juni 2017.

Hoe nu verder?

De heren in Den Haag zijn er opnieuw niet in geslaagd tot een formatie te komen. Vooral de VVD, CDA en D66 zijn teleurgesteld op het mislukken van de besprekingen met GroenLinks.

Usain Bolt ambassadeur PES 2018

Konami heeft aangekondigd dat Usain Bolt, ‘s werelds snelste en meest bekroonde atleet, de nieuwste ambassadeur wordt van PES 2018. Iedereen die de game reserveert vóór 14 september 2017 zal tevens Bolt als in-game speler activeren, exclusief voor myClub.

De Jamaicaanse atleet is groot voetbalfan en succesvolle speler, daarnaast is Usain Bolt al jaren fan: “I love football and have played PES for as long as I can remember – it’s the best football game there is – and it’s a great honour to be a part of it and its success.

01_PES2018_Bolt
01_PES2018_Bolt

Studenten in wereldwijde pitchfinale voor L’Oreal Paris

Studenten van de Amsterdam Business School zijn doorgedrongen tot de finale van een wereldwijde ‘Brandstorm’ wedstrijd in Parijs, die georganiseerd wordt door L’Oreal Paris. In totaal deden er dit jaar 15.000 studenten mee, waarvan er 108 de finale haalden. Miguel Moscoso, Luc Versluis en Marsha de Jongh zijn verheugd met hun finaleplek en hopen de titel voor beste pitch naar Amsterdam mee te nemen.

Brandstorm is een competitie waar studenten hun marketingtalent kunnen laten zien. Dit jaar vindt de 25e editie plaats en is het de negentiende keer dat er een Nederlands studententeam meedoet. Dit jaar draaide de competitie om het merk L’Oreal Men Expert. 15 juni zal het Amsterdamse team de strijd aangaan met de 35 andere teams die ook de finale hebben bereikt.

studenten
studenten

Eerste trailer Flatliners

You haven’t lived until you’ve died.

In Flatliners zien we 5 medische studenten die geobsedeerd zijn door het mysterie van wat er buiten de grenzen van het leven ligt. Ze beginnen een gevaarlijk experiment dat niet zonder gevolgen zal blijven.

De eerste film dateert uit 1990.

Morgen start het haringseizoen

Dit jaar start het haringseizoen op 14 juni 2017. Traditioneel wordt ieder jaar de dag voor de officiële opening van het seizoen in Scheveningen het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. Dit jaar gaat de opbrengst van het eerste vaatje naar Make-A-Wish Nederland.

<i>[Afbeelding \u00a9 J\u00e9r\u00f4me Romm\u00e9 - Fotolia]</i>
[Afbeelding © Jérôme Rommé - Fotolia]