Nieuws13.04.2017

De DC Daily van 13 april 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 13 april 2017.

1,2 miljard gebruikers voor Facebook Messenger

David Marcus – head of Messenger bij Facebook – heeft bekend gemaakt dat de berichtendienst inmiddels 1,2 miljard gebruikers heeft. Mensen die dit medium maandelijks gebruiken welteverstaan. In het vierde kwartaal van 2016 had Facebook zelf 1,8 miljard gebruikers dus het wachten is nu op de mijlpaal van twee miljard.

Trailer: The Hitman’s Bodyguard

Lionsgate heeft de eerste trailer uitgebracht voor de film: The Hitman’s Bodyguard. Daarin speelt Samuel L. Jackson ’s werelds meest beruchte hitman, en is Ryan Reynolds aangesteld als zijn bodyguard.

Leuk weetje: een deel van de film is opgenomen in Nederland. Hetgeen je ook terugziet in de trailer.

AI experiment: Google Autodraw

Iets tekenen op je telefoon, tablet of computer is nou niet bepaald eenvoudig te noemen. Om deze ervaring te verbeteren is Google gestart met een nieuw AI experiment, genaamd AutoDraw.

Autodraw maakt van jouw tekeningen een kunstwerk. Hoe het werkt zie je in de video hieronder. Zelf aan de slag ga je via autodraw.com.

R8 Coupé ‘Audi Sport Edition’

Zilver, rood en zwart zijn de kleuren van Audi Sport, en dus ook van de R8 Coupé ‘Audi Sport Edition’. Op de New York International Auto Show maakt dit model zijn debuut, en deze wordt in een gelimiteerde oplage van 200 stuks gebouwd.

audi-r8-sport-edition
audi-r8-sport-edition

Nieuwe vívosmart 3 van Garmin heeft uitgebreide fitnessfuncties

Garmin introduceerde deze week de nieuwe vívosmart 3. Een activity tracker met een aantal nieuwe fitness-tools. Zo is het mogelijk de maximale zuurstofopname te berekenen, de fitnessleeftijd, jouw workout te tracken maar er zijn ook wellness-tools zoals een stressmeter.

garmin-fitness-tracker
garmin-fitness-tracker