Nieuws11.11.2016

De DC Daily van 11 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 11 november 2016.

Record aantal tweets tijdens verkiezingen

Hoewel er steeds meer berichten komen dat Twitter op z’n retour zou zijn, is er toch weer een nieuw record gevestigd. Tijdens de spannende verkiezingen in Amerika zijn er volgens Twitter maar liefst 75 miljoen tweets verstuurd. Tijdens de verkiezingen van 2012 waren er dat ‘slechts’ 31 miljoen.

Michelle meets Michelle

Gisteren mochten Donald Trump en zijn vrouw Melania voor het eerst op bezoek bij familie Obama in het witte huis. Donald sprak met Barack en de dames dronken thee. En natuurlijk worden daar op sociale media heel veel grappen over gemaakt.

Hi, I`m Michelle
Hi, I`m Michelle

Nieuwe trailer Rogue One: a Star Wars Story

In april en augustus van dit jaar konden we al trailers van Rogue One bewonderen, maar nu is er weer een nieuwe trailer uitgebracht! Check hem hieronder! Rogue One: A Star Wars Story draait vanaf 14 december in de bioscoop.

Giel Beelen neemt afscheid van zijn ochtendshow

Vandaag nam Giel Beelen afscheid van zijn ochtendshow op 3FM. Zijn laatste uitzending maakte hij vanuit de auto, want hij had geen zin in het hele mediacircus. Een “kutgeintje”, zoals hij het zelf noemde. Snikkend sloot de radio-dj zijn show af. Het stokje wordt nu overgenomen door Domien Verschuuren.

Bijna 1000 vermiste kinderen opgespoord met AMBER Alert

Vandaag acht jaar geleden ging AMBER Alert van start. Het kinderalarm werd vernoemd naar Amber Hagerman, een 9-jarig meisje dat werd ontvoerd en om het leven gebracht in Arlington, Texas. Tot nu toe zijn er 980 kinderen opgespoord met AMBER Alert.

amber-alert
amber-alert

Cristiano Ronaldo in Home Alone-achtige reclame

Cristiano Ronaldo is de ster van de commercial van MEO. En die reclame heeft verdacht veel weg van de populaire kerstfilm Home Alone. Check de reclame hieronder!