Nieuws11.12.2017

De DC Daily van 11 december 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 11 december 2017.

Sneeuwinfarct

Gisteren werd iedereen al afgeraden de weg op te gaan. Vandaag gaan scholen dicht, treinen rijden niet of minder, is er een code rood afgegeven, en dus kon iedereen vandaag beter thuis werken (indien mogelijk). Want er ligt wat sneeuw in Nederland, dan kunnen we met zijn allen ineens niet meer autorijden, en is het hele land ontregeld. Succes vanavond in de spits!

Bohemian Rhapsody nummer 1 in de NPO Radio 2 Top 2000

Bohemian Rhapsody van Queen is voor de vijftiende keer de ultieme favoriet van Nederland. Dat is bekend gemaakt tijdens het Helden van de Top 2000 concert op NPO Radio 2. Hotel California van Eagles staat op nummer twee. Led Zeppelins Stairway To Heaven bezet de derde plek. Fix You van Coldplay en Black van Pearl Jam laten de hoogste notering ooit zien. November Rain van Guns N’Roses is terug van weg geweest en staat voor het eerst sinds 2011 weer in de top 10.

Care Watch op de CES

Over een maand vindt CES 2018, de grootste technologiebeurs ter wereld plaats in Las Vegas. Het Nederlandse bedrijf Ninthway is geselecteerd om op het Holland Tech Square o.l.v. Prins Constantijn van Oranje haar Care Watch te lanceren, een alarm en monitoring systeem voor senioren verpakt in een design horloge.

watch-close
watch-close

David Harbour: van Jim Hopper tot Hellboy

Hij is geen onbekend gezicht op televisie, maar zeer waarschijnlijk herken je de Amerikaanse acteur David Harbour inmiddels als het kettingrokende hoofd van de lokale politie, Jim Hopper, uit Stranger Things. Zijn karakter in de populaire Netflix-serie is een soort held … maar ook weer niet echt een superheld.

Maar Harbour gaat ook de halve-demoon Hellboy spelen. Beide rollen verschillen nogal wat van elkaar. En dus is Harbour de zoveelste acteur die een flinke ‘Body Transformation‘ is ondergaan.

Badr Hari keert terug als headliner tijdens GLORY 51

GLORY heeft afgelopen weekend bekend gemaakt dat zwaargewicht Badr “The Golden Boy” Hari in 2018 terugkeert in de GLORY-ring.

Hari heeft een overeenkomst voor meerdere gevechten gesloten. Zijn eerste gevecht staat gepland als headliner van GLORY 51 Rotterdam op zaterdag 3 maart 2018 en wordt live uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy. Zijn tegenstander en meer informatie over de andere wedstrijden wordt binnenkort bekendgemaakt. In een reactie zegt Badr Hari: “In het belang van het publiek en de sport keren we weer terug.

In de loop van zijn illustere 17-jarige kickbokscarrière heeft de voormalige K-1- en It’s Showtime-zwaargewichtkampioen een geweldige staat van dienst opgebouwd met 92 knock-outs tegen onder meer Peter Aerts, Semmy Schilt, Gokhan Saki, Alistair Overeem, Stefan Leko, Peter Graham en Ray Sefo.