Gaming30.11.2010

Deus Ex Human Revolution Pre-Orders Onthuld… Maar Waar Is De Releasedatum?


Een van dé games van 2011 die torenhoog op mijn lijstje van favorieten staat, is Deus Ex; Human Revolution. Deze hybride van RPG en first-person shooter wordt momenteel door Eidos Montreal in elkaar gesleuteld en moet de eerste helft van volgend jaar verschijnen. De game ligt op schema want de pre-order edities zijn inmiddels bekend. Naast de Standard Edition is er een Augmented Edition. En in die laatste zit heel  veel extra’s en lekkers.

deus-ex-human-revolution-pre-orders-onth.jpg
deus-ex-human-revolution-pre-orders-onth.jpg

De standaard pre-order editie kent naast de game zelf (duh!) tevens een zogenaamd Explosive Mission Pack. Deze bestaat een nieuwe missie met een speciaal gastoptreden van een van de oorspronkelijke DEUS EX karakters – waar ik heel erg benieuwd naar ben, aangezien dit een prequel is –  plus twee exclusieve wapens: de M-28 Utility Remote-Detonated Explosive Device (UR-DED) en de Linebacker G-87 meervoudige granaatwerper.

BEN_Packshot_3D_Deus_Ex_HR_X360

De Augmented Edition bevat dezelfde exclusieve missie als het Explosive Mission Pack, 10.000 extra credits om wapens te kopen of te upgraden en vijf exclusieve wapens: het Huntsman Silverback dubbelloops jachtgeweer, de SERSR Longsword Whisperhead geluiddempende sniper rifle, de Linebacker G-87 meervoudige granaatwerper, een Automatic Unlocking Device en de M-28 Utility Remote-Detonated Explosive Device (UR-DED). Daarnaast huisvest de Augmented Edition een 40 pagina’s tellend artbook en een exclusieve bonus DVD met een 44 minuten durende making of van de game, de soundtrack, een interactieve comic (gebaseerd op de officiële DC comic), de E3 trailer en geanimeerde storyboards. Een duidelijke gevalletje van moet-ik-hebben. Voor mij, althans.

BEN_Poster_Deus_Ex_HR_Augmented_X360.3

Het enige dat bij het begeleidend persbericht dat de pre-order edities vergezelt ontbreekt,  is een releasedatum. Volgens mijn laatste berichten zou dat nog steeds ergens maart dan wel april 2011 moeten zijn, maar uitgever Square-Enix houdt de kaken stijf op elkaar. Tja, dan blijft er niets anders dan maar weemoedig te kwijlen bij het kijken naar onderstaande plaatjes . Of natuurlijk nog even hier te klikken om te zien waarom Deus Ex: Human Revolution ook al weer zo’n bijzonder spel gaat worden.

NL_Poster_Deus_Ex_HR_Augmented2

DXHR-Artbook2

DXHR_Screenshot_Explode

DXHR_Screenshot_BarrettvsAdam21