Steve Ballmer krijgt Tweet Choir aangeboden tijdens CES Keynote

Aangezien het de laatste CES Keynote van Microsoft was, ze waren 15 jaar lang keynote spreker, werd Steve Ballmer een beetje in het zonnetje gezet. Nog voordat Ballmer begon aan de keynote kreeg hij een collage aangeboden van producten en foto's van de voorgaande jaren. Om dit op te luisteren werd er zelfs een remix getoond. 15 jaar Microsoft Keynotes in 120 seconden.

Ver op het einde kwam dan de laatste verrassing. Het tweet choir was uitgenodigd om in tweet-style over Microsoft te zingen. Op het moment dat de 140 tekens op de achterwand verscheen werd er een solo weggegeven door een van de koorleden. Hoewel het niet altijd goed te verstaan was, was het duidelijk dat Ballmer met volle teugen genoot.

Of en wanneer we Microsoft nog eens terug zien als CES Keynote spreker is niet duidelijk. Maar wat wel duidelijk is; "What's next? Windows 8, that is what next!", aldus Ballmer.

2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines