'Samsung Galaxy S IV wordt op 14 maart gepresenteerd'

'Samsung Galaxy S IV wordt op 14 maart gepresenteerd'

Volgens SamMobile zal de Samsung Galaxy S IV op 14 maart gepresenteerd worden aan het publiek. Het nieuws is afkomstig van Eldar Murtazin, de oprichter van een aantal grote Russische telecomwebsites. Zijn eerdere uitspraken over aangekondigde toestellen bleken te kloppen, dus het is aannemelijk dat ook deze uitspraak zal kloppen. De telefoon zou gepresenteerd worden in New York op een nog onbekende locatie. 

De Galaxy S IV is net als de iPhone 5S een populair onderwerp onder alle geruchten en eigen onderzoeken van mensen. De nieuwste geruchten beweren dat het toestel een 4.99-inch Super AMOLED HD scherm heeft met een resolutie van 1920x1080. Ook zou het toestel een Exynos 5 Octa CPU hebben, een Mali-T678 GPU (8-core), 2GB RAM-geheugen, een 13 megapixels camera en een frontcamera van 2 megapixels.

Dezelfde geruchten vertellen ons ook dat de definitieve lanceerdatum ergens in april zal zijn. Er is nog niets bekend over de prijs van het toestel, maar het ligt voor de hand dat het toestel een vergelijkbare prijs zal krijgen als de Galaxy S III. Het spreekt ook voor zich dat de Galaxy S III een stuk goedkoper zal gaan worden na de lancering van de Galaxy S IV.  

Reacties (2)

 • Ben benieuwd, Nederlandse tijd zal de aankondiging op 15 maart plaatsvinden, ergens in de morgen waarschijnlijk.

  Wo 20 feb 2013, 11:33 [reply]

  • wesley

  ik wil wel dat ding hebben natuurlijk

  Wo 20 feb 2013, 20:21 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines