Samsung lanceert Galaxy S3

Samsung lanceert Galaxy S3

Het begon allemaal "fun & games", met het uitdelen van appels in de bus die onderweg was om een Nederlandse persdelegatie naar het Samsung Unpacked Event te brengen. Maar na een gemoedelijke lunch werd het 's-avonds bittere ernst. De opening van het event liet geen twijfel over: "What do you expect from the next Galaxy?". Zoals verwacht kondigde Samsung zijn nieuwste troef aan in de strijd om de smartphonemarkt: de Galaxy S3.

De specificaties van het nieuwe vlaggenschip van Samsung liegen er niet om: een 1280x720 Super Amoled-scherm van liefst 4,8" en een aantal forse wijzigingen. Maar vooral onder dat scherm imposante hardware: een eigen Exynos processor - vier kernen op één chip - geklokt op 1,5 ghz.

De 8 megapixel camera biedt een scala aan opties waaronder burst shots en best photo selecties. Om dat alles te voeden moet er natuurlijk wel een stevige batterij in. Volgens Samsung houdt de nieuwe 2100 mAh batterij het liefst 30% langer uit dan alle andere smartphones. Lees verder op Mobile Cowboys!

776a07637c067418dee61c471c426c99aac08af3_8494_90_90_1Johan Voets

Johan Voets is CTO van Foodzy, mede-oprichter en eigenaar van creatief bureau OKGO., blogger bij Numrush en initatiefnemer van studentenevent Paperjammed. In het verleden was hij als creatief concept- en back-end developer werkzaam voor creatieve bureau's Rhinofly, Tribewise en Buutvrij For Life.

Reacties (3)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines