Mobile25.11.2011

EA Mobile wint “Best Mobile Games Publisher” award


EA Mobile is de winnaar in de categorie “Best Mobile Games Publisher” van 2011 van het Mobile Entertainment magazine. Daarmee wint EA voor het vijfde jaar op rij deze award en is EA ook het bedrijf dat deze award het meeste heeft gewonnen. Mobile Entertainment kondigde deze award aan bij een prijsuitreiking gisteravond in het Royal Garden Hotel in London.

Onze focus is altijd op het leveren van de hoogste kwaliteit games voor alle platformen geweest. Dat is geen gemakkelijke missie, maar het is een geweldige beloning te weten dat we onze fans de beste entertainment bezorgen“, zei Bernard Kim, Senior Vice President of Sales & Marketing bij EA Interactive.

Om dit te vieren, start EA met een serie van feestdagen sales. De EA ‘Big Thanks sale‘ bestaat uit ’s werelds meest populaire games voor iPad, iPhone en Android. Fans kunnen hun favouriete titels vinden in de iTunes App Store en Android Market en kunnen tussen nu en januari additionele kortingsacties verwachten voor iPad, iPhone, iPod, Android devices, Amazon Kindle, Sony Ericsson Xperia PLAY, BlackBerry Playbook tablet, en meer.