Mobile24.02.2011

Top & Flop Mobile World Congress : Wat vinden de Experts ?


top-flop-mobile-world-congress-wat-vinde.jpg
top-flop-mobile-world-congress-wat-vinde.jpg

Het Mobile World Congress 2011 in Barcelona zit er inmiddels op. Het jaarlijkse mega-event waar de wereldwijde Mobiele industrie massaal vertegenwoordigd is, Apple uitgezonderd, groeit nog steeds. Zo blijft het verbazen hoeveel productinnovaties jaarlijks weer worden gepresenteerd. De mogelijkheden van een gemiddeld mobile device lijken haast onuitputtelijk. Uit het enorme aanbod mag de consument het komende jaar weer zijn keuze maken en dat is met het groeiend aantal toestellen niet eenvoudig.

Alle topmerken waaronder Sony Ericsson, Samsung, LG en HTC brengen een aantal nieuwe modellen op de markt. Daarnaast zijn er de verschillende Operating Systemen waaronder Android en een nieuwe versie van Windows Phone 7. Microsoft speelt deze het komende jaar uit aan de zijde van Nokia. Apple is er nooit maar speelt wel volop mee in de markt. De groene robot icon van Android staat bij vrijwel iedere leverancier op de toonbank hetgeen veel zegt over de marktpositie van het immer populairder worden mobiele besturingssysteem.

Speciaal voor Dutchcowboys vroegen we aan 7 bekende mobiele experts wat zij vonden van al die lanceringen van toestellen in Barcelona. Wat is hun persoonlijke favoriet en wat is de Flop van 2011, gaan de 7″ Tablets het echt maken? In een serie van 7 artikelen geven deze experts hun mening. Vandaag deel (1) met Tim Wijkman van GSM Helpdesk.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.