Nieuwe features Google Voice

Nieuwe features Google Voice

Google lanceert onder de noemer Google Voice een aantal nieuwe diensten. Het gaat om een aantal uitbreidingen op het bestaande pakket van GrandCentral, een voip-dienst die Google in 2007 overnam.

Google komt hiermee in het vaarwater van de telecombedrijven en de voip-aanbieders. Er zal ondermeer een voicemail omgezet kunnen worden in tekst en naar een bepaald emaildres worden verstuurd. Ook kunnen deze berichten gedeeld worden met andere Google Voice-gebruikers. Verder biedt Google Voice tal van andere mogelijkheden.

Zo kunnen gebruikers via één telefoonnummer oproepen automatisch laten doorschakelen naar zowel het thuis-, werk- als mobiele toestel. Voor elke van deze toestellen kunnen aparte regels worden opgezet, zoals het niet doorschakelen van werktelefoontjes naar de huistelefoon. Ook kunnen verschillende inkomende gesprekken worden samengevoegd tot een conference call. De diensten zijn voorlopig wel alleen in de VS beschikbaar.

Via

Tags: google, voicemail

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines