Mobile25.12.2008

Ook Reed Business kiest voor Sharewire


ook-reed-business-kiest-voor-sharewire.jpg
ook-reed-business-kiest-voor-sharewire.jpg

Sharewire, ontwikkelaar van oa. DC Mobile, gaat in opdracht van Reed Business voor drie titels mobiele sites ontwikkelen. Het gaat om de titels FEM (voorheen FEM Business), Beurs.nl en Beleggers Belangen. Sharewire ontwikkelt daarnaast voor de titel Beurs.nl ook een speciale iPhone applicatie. De ontwikkeling van zakelijke en financiële mobiele content diensten voorziet in een sterk groeiende informatiebehoefte van gebruikers van ondermeer de Blackberry, iPhone en Windows Mobile. Deze groep wil in deze hectische tijden beschikken over real time informatievoorziening van ondermeer beursnieuws.

Commercieel Directeur Van Duyn van Sharewire is zeer enthousiast over de samenwerking: “Reed Business is een klant waar je als bedrijf trots op kan zijn. Dat Reed bij ons aanklopt om diensten af te nemen, bevestigt dat wij als bedrijf de juiste koers varen.”

Minco de Boer, uitgever van het Management- en Personal Finance portfolio van Reed Business, ziet de samenwerking als een belangrijke eerste stap in de strategie voor mobiele informatievoorziening. “We gaan eerst zorgen voor een fatsoenlijke beschikbaarheid van een aantal sterke en relevante mobiele sites. Daarna bouwen we de sites uit tot echte ’need to have’ informatiebronnen voor de gebruikers.”