Microsoft zet hoog in met nieuwe Surface-tablet

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe tablets van Microsoft, de Microsoft Surface. Hoewel de tablet aangekondigd is, een hype is geworden en zelfs al via een pre-order verkrijgbaar is, besteedt Microsoft er nog heel veel tijd aan om het product daadwerkelijk op de markt te brengen. Hoewel we prachtige afbeeldingen krijgen te zien en een flinke lijst met specificaties hebben gezien, is het apparaat nog steeds een groot mysterie.

Microsoft zet hoog in met nieuwe Surface-tablet

De Surface tablet is voorzien van een ClearType scherm, een technologie die een veel scherper beeld moet geven dan de techniek die gebruikt wordt bij de iPad. Er wordt veel gezegd over deze technologie, waardoor de verwachtingen ook hoger komen te liggen. Anderzijds zal ClearType niet kunnen tippen aan het nieuwe Retina scherm van Apple, zeggen deskundigen

Het scherm in de Windows 8 Pro versie van de Surface kan dan weer een ander verhaal gaan worden. Dit scherm zal een resolutie van 1920 x 1080 krijgen, wat veel scherper is dan het scherm van de iPad. Het is natuurlijk ook niet gek dat Apple in de tussentijd al bezig is met een vierde-generatie iPad die een nog veel beter scherm zal hebben dan de tot nu toe nog steeds niet verschenen Surface.   

Reacties (4)

 • "Het is natuurlijk ook niet gek dat Apple in de tussentijd al bezig is met een vierde-generatie iPad die een nog veel beter scherm zal hebben dan de tot nu toe nog steeds niet verschenen Surface"

  Ja zo kun je ieder nieuw product wel te kakken zetten!

  Ik kijk in ieder geval uit naar de Surface!

  Zo 21 okt 2012, 21:41 [reply]

 • iPad heeft een Resolutie van 2048 x 1536 pixels bij 264 ppi (pixels per inch). Surface 1920 x 1080. Hoezo dus hoger ? Makkelijk vergelijk een ding wat echt bestaat met iets wat alleen nog maar bestaat uit dromen.

  Zo 21 okt 2012, 22:00 [reply]

  • diemster

  Wellicht moet je als "journalist" net even wat objectiever zijn. En het ouderwets Microsoft bashen aan klootjesvolk overlaten.

  Ma 22 okt 2012, 09:04 [reply]

  • Joël

  Leuk onderwerp, slecht artikel. Know your facts.

  Ma 22 okt 2012, 10:34 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines